› 
 › 
01.06.2010

"Yaşam Boyu Mutluluk" a ne dersiniz?

Bu kitap, Louise L. Hay’in öğretilerinde kullandığı meditasyonlar, ruhsal iyileştirmeler ve benzeri eğitimlerin bir koleksiyonundan oluşuyor.



Zaman uyanış zamanıdır ve bu uyanışı yaşarken güvende olduğunuzu hissetmeniz gerekir. En önemlisi de, eskiden yeniye geçerken gayet başarılı ve kolay olacağına inanmanızdır. Kitabın odak noktası, gündelik hayatınızda tecrübe ettikleriniz ve bu tecrübelerin bizi nasıl yönlendirdiğine açıklık getirmeyi amaçlamaktadır. Bu yönlendirmeleri en iyi şekle getirerek, sizi günlük hayatın zorluklarından kurtaracaktır.

Eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerektiğini düşünüyorum. Eski inançlarınızı bir kenara bırakın. Bu kitaptaki meditasyonlar ve öğretiler size güven depolayacak, hayatınızda gereken değişimleri yaratmanızı sağlayacak.

Louise L. Hay metafizik konusunda seminerler ve kurslar veren bir yazar olmakla birlikte aynı zamanda öğretmenlik ve yazarlık yapmaktadır. Kitapları tüm dünyada milyonlarca satan yazar, okurlarının büyük bir bölümünün hayatını kolaylaştırmıştır.



Yaşam Boyu Mutluluk
Louise L. Hay
Martı Kitapevi
Sayfa Sayısı : 243
Fiyatı : 9,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER