@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.02.2012

2012 Grammy Ödül Töreni’nin en iyileri ve en kötüleri

Bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Grammy Ödül Töreni’nde en iyi sahne performansları ve en büyük hayal kırıklıkları hangileri oldu? İşte, Grammy 2012’den notlar…

Los Angeles’ta gerçekleştirilen bu yılki Grammy Ödül Töreni’nin üzerinde önceki gün trajik bir şekilde hayatını kaybeden şarkıcı Whitney Houston’ın etkisi vardı. Gecenin sunucusu LL Cool J harika sahne performanslarını lanse etti. İşte gecenin en iyileri ve en kötüleri…

2012 Grammy Ödül Töreni’nin en iyileri ve en kötüleri

GECENİN EN İYİLERİ

Bruce Springsteen’in açılış performansı


Müziğin efsane ismi Whitney Houston’ı kaybetmenin ardından bir ödül töreninde böylesi içten bir yüz görmek ve güzel bir sesi dinlemek davetliler için rahatlatıcı oldu. Springsteen yakında çıkacak olan Wrecking Ball albümünden "We Take Care of Our Own" adlı şarkıyı seslendirdi.










Sunucu LL Cool J’in herkesi Whitney Houston için dua etmeye çağırması

Herkesin aklındaki soru, gecenin Whitney Houston'ın ölümünden nasıl etkileneceğiydi. Sunucu LL Cool J gecenin açılışında yaptığı konuşmada önce “Böyle bir zamanda nasıl konuşuruz ki? Ailemizden birini kaybettik” deyip herkesi Houston için dua etmeye davet etmesiyle bu durumun üstesinden geldi. Sonra herkes başını öne eğdi ve Houston’ın "I Will Always Love You" şarkısı video klibi yayınlandı. Çok zarif ve takdire şayan bir hareketti.








Alicia Keys ve Bonnie Raitt

Müzik dünyası bu yıl bir başka efsane ismi, Etta James’i kaybetti. Alicia Keys ve Bonnie Raitt’in onun klasik haline gelmiş şarkısı "Sunday Kind of Love”ı söylemesi gecenin bir başka duygusal anıydı.














Adele

2012 Grammy Ödül Töreni adeta Adele’in gecesiydi. Adele, en iyi pop solo performansı ödülünü alan "Someone Like You" şarkısını sahneden canlı olarak seslendirdi. Adele’in ses telleriyle ilgili bir operasyon geçirmesinden sonra ilk sahne performansıydı. Herkes sesinin aynı olup olmadığını merak ediyordu. Pek çok kişiye göre sesi eskisinden de iyiydi. Adele’in son olarak "Rolling in the Deep" şarkısını seslendirmesi de herkesin tüylerini diken diken etti. Bir de şarkıcının “yılın albümü” ödülünü kazanmasından sonra akıttığı gözyaşları akıllarda kaldı.



Chris Brown

Chris Brown’ı tanıyan herkesin onun hakkında iyi ya da kötü bir fikri vardır. Ama kimse Brown’ın Michael Jackson’ın ay yürüyüşünü buluşundan bu yana en iyi dans hareketlerini sergileyen kişi olduğunu inkar edemez. Gece sergilediği dans performansı da unutulmaz arasındaki yerini aldı.











Rihanna ve Coldplay

Seksi şarkıcı Rihanna’nın "We Found Love in a Hopeless" şarkısıyla sergilediği performans göz doldurdu. Daha sonra Chris Martin’le birlikte bir Coldplay şarkısı olan "Princess of China"ya harika bir akustik düet yaptılar. Daha sonra Coldplay’in "Paradise" performansı, izleyenleri coşturdu.











Beach Boys’a saygı duruşu

Maroon 5’in Beach Boys şarkısı "Surfer Girl"ü, Foster the People’ın "Wouldn't It Be Nice"ı seslendirmeleri gecenin en eğlenceli anlarıydı. Hepsinin sahneye Beach Boys’la birlikte çıkması da unutulmaz bir andı.













Katy Perry

Katy Perry’nin ateşler içindeki sahnede "Part of Me" şarkısını seslendirmesi gecenin unutulmaz performanslarından biriydi.
















Jennifer Hudson’ın Whitney Houston’a saygı duruşu

Jennifer Hudson'ın hayatını kaybeden Whitney Houston'ın en büyük hit’i olan “I Will Always Love You” şarkısını seslendirmesi gecenin güzel anlarındandı. Hudson, bu zor şarkının üstesinden gelerek seslendirdi ve kimseyi mahcup etmedi.



David Guetta

Chris Brown, Deadmau5 ve Foo Fighters’ın performanslarında DJ’lik yapan David Guetta, neşeli ve mutlu görünümüyle de izleyenleri coşturdu.
















Nicki Minaj

Nicki Minaj kırmızı halıya bir piskoposla gelince bir uğultu kopmuştu. Sonradan anlaşıldı ki bu, onun içinde cinlerin de olduğu epik performansına bir hazırlıkmış. Bu performansın şarkıcının kariyerinde bir sonraki aşamaya geçmesini sağladığı konuşulmuş gecede. Doğrusu Lady Gaga’yı da geçmiş gibi görünüyor.










Paul McCartney

Gece Whitney Houston’ın ölüm haberinin kasvetiyle başlasa da Paul McCartney’in Bruce Springsteen ve Dave Grohl’le birlikte seslendirdiği "The End" şarkısı geceye coşku kattı. Ve herkese Paul McCartney’in dünyanın en büyük yıldızlarından olduğunu hatırlattı.












GECENİN EN KÖTÜLERİ


Jay-Z ve Kanye West’in performansı

“Otis” ile “en iyi rap performansı” ödülünü kazanan Jay-Z ve Kanye West’in Grammy Ödül Töreni’ndeki sahne şovları bekleneni vermedi.














Foo Fighters

Foo Fighters çok iyi bir canlı performans grubu olmasına rağmen gecede hiçbir gösterişi, hiçbir özel efektinin olmayışıyla tam bir hayal kırıklığı oldu. Tabii en iyi rock şarkısı ödülünü kazanması durumu kurtardı diyebiliriz.













Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris “en iyi şarkı sözü yazarı” adaylarını sunmak üzere sahneye çıktı. Fakat alışık olduğumuz performansının çok uzağında, hiçbir espri katmadığı konuşması çok sönük geçti. Halbuki onu esprili yönü bu tarz gösterileri güzel yapan özelliğiydi.













Nicki Minaj “yıldızı parlayan sanatçı” ödülü kaybetti

Onun yerine Bon Iver’in adı söylendiğinde adeta çarpılmış gibiydi. Tam anlamıyla hayal kırıklığına uğramış görünüyordu.
















Lady Gaga

Lady Gaga yüzünü bir ağ ile kapatan kotümüyle yine dikkat çekti, ama yeterince iyi olmadığı ortadaydı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER