@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.10.2014

24. Akbank Caz Festivali başladı

Dünyaca ünlü caz yıldızlarını ağırlayacak Akbank Caz Festivali başladı. 2 Kasım’a kadar devam edecek organizasyonda konserlerin yanı sıra ilgi çekici birçok etkinlik de yer alacak.

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, 23 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında 24. kez cazın farklı renkleriyle şehri kucaklıyor.

24. Akbank Caz Festivali başladı

Caz dünyasından birçok ünlü ismini ağırlayacak Akbank Caz festivali, bu yıl tam bir yıldızlar geçidine sahne olacak. Genç yaşında kariyerine sığdırdığı biri Grammy, ikisi Altın Küre olmak üzere sayısız ödülleri, dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerdeki müthiş enerjisi ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Jamie Cullum, rocktan caza onlarca farklı türü ustaca bir araya getiren başarılı trompetçi Ibrahim Maalouf, sahne ismini Kaybedenler Kulübü’nün gerçek üyelerinden efsanevi caz trompetçisi Chet Baker’dan alan, günümüzde elektronik müziğin en özgün sanatçılarından biri olarak kabul edilen Avustralyalı besteci ve şarkıcı Chet Faker, İtalyan cazının müzik dünyasına en önemli katkılarından biri olan Mario Biondi, dünyanın yaşayan en önemli caz vokalistlerinden Dee Dee Bridgewater'in kızı olan ve etkileyiciyle ses renginin yanı sıra sahne performanslarıyla da izleyenleri büyüleyen China Moses, Brezilya doğumlu Alman şarkıcı ve piyanist Dillon caz festivali kapsamında sahne alacak isimler arasında.

Bu yıl etkinlikler İstanbul dışındaki şehirlerde de yaygınlaştırıldı. Festival’in en önemli etkinliklerinden biri olan Kampüste Caz, 3-14 Kasım tarihleri arasında Gaziantep, Adana, Kayseri, Ankara, Eskişehir, Edirne, Çanakkale ve İzmir’de de cazın coşkusunu ve heyecanını üniversiteli gençlerle buluşturacak.

Festival’in kulağa olduğu kadar damak zevkine de hitap eden ve büyük ilgi gören Cazlı Brunch’ları 24. yılda da devam ediyor. Uninvited Jazz Band 1920'lerin swing ve blues klasiklerinden oluşan repetuarıyla 26 Ekim ve 2 Kasım Pazar günleri gerçekleştirilecek Cazlı Brunch’larla hafta sonu keyfinize renk katacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER