Pudra.com 21.10.2011

45 kadın vokal bir albümde

Beyonce, Alicia Keys, Shakira, Christina Aguilera, Whitney Houston, Zaz gibi dünyaca ünlü 45 kadın vokal tek bir albüm için bir araya geldi ve ortaya "All Woman The Best 45 Selections Of Female Vocals 2011" adlı koleksiyon çıktı.

Pop müziğe sesi ve müzikal altyapısı ile yön veren, her zaman kaliteli çalışmalara imzasını atan dünyaca ünlü şarkıcılar Beyonce, Alicia Keys, Shakira, Christina Aguilera, Dido, Kesha, Britney Spears, Leona Lewis gibi isimlerden oluşan toplam 45 isim, "All Woman" adlı albümde bir araya geldi.

45 kadın vokal bir albümde

Müzik dünyasının başarılarıyla zirveden inmeyen 45 kadın vokali ve en özel şarkıları tam 3 CD ile arşivlerdeki yerini aldı. Türkiye’de albüm satışları rekora ulaşan ve 22 Ekim'de sahne alacak Zaz, son dönemlerde “24 000 Baci” şarkısıyla radyolarda sıkça duyduğumuz, dünyaya hızlı açılan bir diğer İtalyan asıllı güzel ses Aylin Prandi, ülkemizde defalarca konsere gelen ve büyük ilgi gören Fredrika Sthal, günümüzün en genç ve popüler isimleri bu albümde bir kez daha yeteneklerini sergiledi.

Müziğin tartışmasız divaları Whitney Houston, Sade, Aretha Franklin, Donna Summer, Patti Labelle çok özel şarkıları ve güçlü sesleri ile albüme renk kattı.

All Woman The Best 45 Selections Of Female Vocals 2011, birbirinden değerli isimlerden oluşan, geçmişin ve günümüzün en değerli sesleriyle müziğin tadını çıkartacağınız bir koleksiyon.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER