25.05.2010

Andy Warhol temalı 'Art Niyet' partisi

The Sofa’da düzenlenen “Art” Niyetli Mariachi Partileri’nin ikincisi 28 Mayıs Cumartesi akşamı Andy Warhol ve pop temasıyla Sofa’nın teras katı Art*8 Lounge’da!

The Sofa Hotel ve Mariachi, sanat ve eğlenceyi bir arada sunarak 28 Mayıs Cuma akşamı “art” niyetlileri ikinci kez buluşturuyor. Her seferinde farklı bir konsept ile gerçekleşen “Art Niyetli Mariachi Partileri”’nin ikincisi pop art akımının temsilcilerinden ressam Andy Warhol’a ait simgeleşmiş imajlarla, sanatsever ve eğlence düşkünlerine Sofa’nın teras katı Art*8 Lounge’da ev sahipliği yapacak.

Andy Warhol temalı 'Art Niyet' partisi

Türkiye’nin ilk agav ve limon aromalı birası Mariachi’nin enerjik show’uyla başlayacak olan partide, Edie Sedgwick isimli Amerikalı bir genç kızın New York’lu bir ressam olan Andy Warhol ile tanışmasıyla değişen hayatını ele alan “Factory Girl” filminden kareler ve Sofa otel koleksiyonuna ait Andy Warhol imzalı orjinal 1986 yapımı “Geronimo” tablosu partiye sergi tadında renk katacak.

Andy Warhol’un “Gelecekte herkes 15 dakikalığına ünlü olacak” söyleminden yola çıkarak, Mariachi’nin partiye özel uyarladığı Warhol’un magazin dergisi “Interview” için kapak pozu verilip, misafirlere özel tasarlanmış aksesuarlar hediye edilecek. “Mariachi Moodmaker” ekibinin gerçekleştireceği smirting aktivitesi ise, eğlenceye yine heyecan katacak.

Discoman lakaplı DJ Serhan’ın 70’ ve 80’lerin disko ve rock karışımları ve “Mariachi Drums N Shots” ekibinin canlı perküsyon performansı ve showları misafirlere keyifli zamanlar yaşatacak.

Parti serisinin üçüncüsü “Art Niyetliler Mariachi ile Tatilde” sloganıyla Haziran ayında Bodrum Hamak Hotel’de gerçekleşecek.

Art Niyetli Mariachi Partileri “Andy Warhol”
Yer: Sofa Otel- Teşvikiye Cad. No.41-41A Nişantaşı, Şişli
Tarih: 28 Mayıs 2010 Cuma
Kapı Açılış: 21:30
Giriş: Ücretsiz


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER