Pudra.com 25.04.2014

Ankara'da Babylon Soundgarden heyecanı başlıyor

Babylon Soundgarden, Babylon ruhunu 17 Mayıs'ta Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri’ne taşıyor.

Bu yıl 4. kez gerçekleşecek Babylon Soundgarden, alternatif içeriğiyle bir müzik festivalinden çok daha fazlasını sunacak. İlk kez 17 Mayıs 2014 günü Ankaralılarla buluşacak olan Babylon Soundgarden, Babylon ruhunu tüm coşkusuyla birlikte Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri’ne taşıyacak.

Ankara'da Babylon Soundgarden heyecanı başlıyor

Ankaralılara İstanbul’da gerçekleşen Babylon programlarından oluşan “En İyiler” seçkisini sunacak olan Babylon Soundgarden’ın Ankara sahnesinde İstanbul’a sık sık uğrayan Londralı grup Oi Va Voi, Kanadalı üçlü The Lost Fingers, müzik tarihine kazınmış kült oluşumlardan Cartel ve Karakan’dan Kabus Kerim ve Babylon sahnesinin demirtaşlarından FOURinthePOCKET, Ankaralılara enerjisi bol bir festival yaşatacak.

Babylon ruhunun karnaval havasında yaşanacağı etkinlik, “Babylon Go Green” konsepti ile geri dönüşümü destekleyecek içeriklere de ev sahipliği yapacak. Gücünü müzik ve doğanın birlikteliğinden alan Babylon Soundgarden, doğaya karşı sorumluluğunu bu konsept ile ilk kez festival alanında gösterecek. Tanıtım çalışmalarında kullanılan malzemelerden, pet şişe tüketimine, geri dönüşüm ve atık kullanımından festival alanında yer alacak çevreci kuruluşların faaliyetlerine kadar pek çok çevreci içerik, festival katılımcıları ile buluşacak.

Tarih: 17 Mayıs 2014
Saat: 14.30
Yer: Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri
Bilet: 35 TL (Biletler Biletix'ten satın alınabilir)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER