@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.05.2012

Babylon Aya Yorgi'nin 2012 programı

Çeşme’nin en güzel koylarından Aya Yorgi’de Babylon rüyası devam ediyor. Deniz, güneş, müzik, doğa ve eğlence için 2012'de de istikamet Babylon Aya Yorgi.

Yaz demek sizin için Çeşme demekse aynı zamanda Babylon Aya Yorgi de demek. Çeşme’nin en güzel koylarından Aya Yorgi’de Babylon rüyası kaldığı yerden devam ediyor. 20 dönümlük narenciye bahçesi ile bu harika koyu keyif dolu bir yaz adresi yapan Babylon Aya Yorgi; geniş plajı, yemyeşil limon bahçeleri, dingin ve masmavi denizi ile muhteşem bir yaz tatiline evsahipliği yapacak.

Babylon Aya Yorgi'nin 2012 programı

1000 kişi kapasiteli plajı ile Babylon Aya Yorgi tatilseverler için geniş bir alan sunuyor. Aileler için ise çocukların eğlenceli zaman geçirebileceği “çocuk alanı” geçen sene olduğu gibi aynı yerinde. Geçen senenin klasiği Happy Hour partilerine bu yaz da devam!

Şimdi gelin 2012 sezonunda Babylon Aya Yorgi'de neler var bir bakalım?

Yazın sürprizleri Babylon Aya Yorgi’den
Babylon Aya Yorgi bu yaz yine harika etkinliklere evsahipliği yapacak. 9 Haziran’da sezon açılışını gerçekleştirecek Babylon Aya Yorgi’nin ilk konuğu “Je Veux” parçasıyla uzun süre müzik listelerinde ilk sırada kalmayı başaran Zaz. Fransız şarkıcı, Türkiye turnesi kapsamında İstanbul’dan sonra 29 Haziran’da Babylon Aya Yorgi’de sahne alacak. Bir diğer kaçırılmaması gereken performans ise Bob Sinclar’den gelecek. 30 Haziran Cumartesi gecesi Bob Sinclar eşliğinde tatilseverleri dans, deniz ve güneş dolu nefes kesen bir haftasonu bekliyor. 7 Temmuz’da Can Bonomo, 14 Temmuz’da ise Athena enerjileri ile keyifli bir konser vermeye hazırlanıyor. Son olarak geçen sene büyük ilgi gören ve günlerce hafızalardan silinmeyen Babylon Soundgarden Çeşme, 30-31 Ağustos’ta Babylon Aya Yorgi’de deniz, güneş, müzik ve eğlencenin mükemmel uyumu ile festival ruhunu yaşatacak.

Babylon Aya Yorgi’de Cumaları Oldies But Goldies
Geçen senenin en eğlenceli partisi “Oldies But Goldies” Murat Abbas ve Murat Beşer komutasında, bu yaz da Babylon İstanbul’dan Babylon Aya Yorgi’ye taşınıyor. Cuma geceleri, geçmişte kalan günlerin enerjisini yeniden bedeninizde hissedeceğiniz Oldies But Goldies partisiyle Depeche Mode, The Cure, Madonna, A-Ha, Chic, Duran Duran, Snap, Cyndi Lauper, ABBA, Donna Summer, James Brown, The Smiths, Wham!, Frankie Goes To Hollywood, Michael Jackson ve daha fazlası Babylon Aya Yorgi’nin Cuma gecelerinde!

Çeşme biletlerinizi şimdiden ayırtın! Doğanın huzuru ve şehrin müziği Babylon Aya Yorgi’de...

Bilet Fiyatları

Plaj Giriş Ücretleri
Haftaiçi : 30 TL
Haftasonu : 40 TL
Haftasonu Kombine : 70 TL
Haftalık : 160 TL
Aylık : 480 TL
Sezonluk : 750 TL
12 yaş ve altından plaj giriş ücreti alınmıyor. Otopark, gölgelik, minder, şezlong, çocuk alanı ve tüm gündüz etkinlikleri ücrete dahil.

Gece Etkinlikleri Giriş Ücretleri
Can Bonomo // 7 Temmuz 2012 Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL
Athena // 14 Temmuz 2012 Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL
Oldies But Goldies // 22 Haziran, 06 Temmuz, 13 Temmuz, 10 Ağustos, 20 Ağustos 2012 Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL

Biletler nereden alınabilir?
Babylon Aya Yorgi gişe, Biletix satış noktaları, çağrı merkezi, 0216 556 98 00 ve biletix.com'dan biletlerinizi alabilirsiniz.

Babylon Aya Yorgi:
Tel: (0232) 712 63 39
Adres: Aya Yorgi Koyu, 35930
Aya Yorgi – Çeşme İzmir
babylon.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER