Pudra.com 23.07.2012

Babylon Soundgarden 30 Ağustos'ta Çeşme'de!

Babylon Soundgarden Çeşme, 30 Ağustos 2012'de başlıyor. İki gün boyunca sürecek olan festivalde, İngiliz hip hop yıldızı Example'ın yanı sıra Duman, Bedük, Replikas gibi birçok grup ve sanatçı sahne alacak.



26 Mayıs 2012'de Parkorman-İstanbul’da gerçekleştirilen ve 10.000 festivalcinin katılımı ve renkli programıyla, gelenlere çok eğlenceli bir festival deneyimi yaşatan Babylon Soundgarden, 30-31 Ağustos’ta Çeşme Babylon Aya Yorgi’de gerçekleşecek ikinci bölümüyle yaz mevsimini kapatmaya hazırlanıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı ile uzun bir hafta sonuna dönüşecek bu tatilde Çeşme Babylon Aya Yorgi’nin yeşili ve maviyi buluşturan atmosferinde, iki gün boyunca 5 farklı sahnede müziğe doyulacak. Babylon Soundgarden Çeşme, İngiliz hip hop yıldızı Example, Türk rock müziğinin vazgeçilmez grubu Duman, dans pistlerininin aranan ismi Bedük, Replikas, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Kolektif İstabul ve Four In The Pocket gibi bir çok başarılı grubu ağırlayacak.

Ayrıca festival boyunca White Mink, Club Bangkok, 1888 DJ’leri, Style-ist, Dancing Birds Feel The Beat, Shangri-La Soundsystem ve Tobumusikizm de DJ Setleri ile müzik 2 gün boyunca aralıksız devam edecek.

Festivalin 40 TL’den başlayan biletleri Biletix üzerinden satışta!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER