pudra.com 14.04.2011

Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası Lütfü Kırdar'da!

Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, içlerinde Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Mustafa Ceceli ve Ziynet Sali’nin de olduğu ünlü isimler, eğitime destek için konser veriyor!

Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, içlerinde Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Mustafa Ceceli ve Ziynet Sali’nin de olduğu ünlü isimlerle bir araya gelerek 20 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda burslu çocuklar yararına konser verecek. Tüm geliri Türk Eğitim Derneği’nin 10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye Kampanyası’na aktarılacak konsere gelerek hem kendinize bir müzik ziyafeti çekin hem de eğitime destek verin.

Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası Lütfü Kırdar'da!

Geçtiğimiz aylarda çıkardıkları Kalbim albümüyle kısa sürede büyük beğeni toplayan Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, 2011 yılının ilk konserini Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Elvan Günaydın, Eren Sandal, Ali Erenus, Ayşen ve Aytekin Kurt’la bir araya gelerek verecek. Konserin tüm geliri, Türk Eğitim Derneği’nin, iyi eğitim görmüş nesiller yetiştirme hedefini sürdürmek ve başarılı ama maddi imkânları yetersiz öğrencilere üniversite eğitimlerinin sonuna kadar burs sağlamak amacıyla başlattığı ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ Kampanyası’na aktarılacak.

Her kurum bir çocuğun bir yıllık eğitim masrafını karşılayabilir!
Başarılı ama maddi imkanı olmayan çocuklarımıza destek olabilmek için 50 TL / 100 TL / 175 TL / 225 TL’lik biletlerden alabilir ya da 4.500 TL ile 20 adet bilet alarak bir çocuğun bir yıllık eğitimini karşılayarak eğitim meşalesi olabilirsiniz! Biletinizi 0212 272 33 60 numaralı telefonu arayarak Türk Eğitim Derneği İstanbul Temsilciği’nden ya da www.biletix.com adresinden alabilirsiniz.


www.turkegitimdernegi.org.tr
Türk Eğitim Derneği, 1928 yılında, Atatürk’ün önderliğinde ve çoğu Cumhuriyetin kurucuları arasında yer alan isimlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Başarılı fakat olanakları sınırlı öğrencilere burslar vermeyi, yurt içinde ve dışında yabancı dilde eğitim veren okullar ve yurtlar açmayı, Türk eğitim standartlarını çağdaş seviyeye taşıyacak bilimsel platformlar oluşturmayı, eğitim sisteminin sorunları ve çözümleri konusunda toplumu bilinçlendirmeyi ve Türk eğitim politikasının oluşturulmasına katkıda bulunmayı misyon edinmiş köklü bir sivil toplum örgütüdür. Türk Eğitim Derneği, toplam 23 okulu, 2 temsilciliği, 1 öğrenci yurdu, mezun dernekleri ve okullarının spor kulüpleri ile faaliyet göstermektedir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER