@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.04.2011

Boğaziçi Üniversitesi Müzik Festivali konserleri

5-8 Mayıs tarihlernde yapılacak Boğaziçi Üniversitesi Spring Music Fest 11' de bu yıl Bülent Ortaçgil, Yeni Türkü, Bulutsuzluk Özlemi konserleri var.

Boğaziçi Üniversitesi Spring Music Fest’11'te bu yıl Boğaziçi’nin genç yetenekleriyle, efsane isimler Bülent Ortaçgil, Yeni Türkü ve Bulutsuzluk Özlemi sahne alıyor.





Bülent Ortaçgil’den akustik konser…
Büyük usta Bülent Ortaçgil, 05 Mayıs akşamında, Albert Long Hall’un büyülü atmosferinde vereceği akustik konserde, en sevilen şarkılarını söyleyecek.

Bülent Ortaçgil akustik konser
05 Mayıs 2011 Perşembe
Boğaziçi Üniversitesi
Albert Long Hall




















Yeni Türkü ve Bulutsuzluk Özlemi Boğaziçi'nde...
Festivalin ikinci günü, müzik dünyamızın 80’li yıllardan beri en önemli grupları arasında bulunan Yeni Türkü ve Bulutsuzluk Özlemi’nin vereceği konserle gerçek anlamda bir müzik şölenine dönüşecek.

Yeni Türkü ve Bulutsuzluk Özlemi konseri
06 Mayıs 2011 Cuma
Boğaziçi Üniversitesi
Otopark alanı













Ataberk’le Spring Music Fest Açılış Partisi
Güney Kampüs Otoparkında gerçekleşecek festivalin açılış partisinde; DJ performansı ile Ataberk, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine keyifli bir müzik şöleni sunacak. Görsel şovlarla da renklenecek gecede festivale yaraşır bir açılış partisi gerçekleşecek.

Cenk & Erdem Bogaziçililer’le Buluşuyor

Gençlerden tarafından büyük ilgiyle takip edilen radyo ve TV programları yapan ünlü ikili Cenk&Erdem, Boğaziçili gençlerle keyifli bir söyleşinin konuğu olarak Spring Musıc Fest de olacaklar. Festivalin ikinci günü gerçekleşecek eğlenceli söyleşide Cenk & Erdem öğrencilerın sorularını kendi tarzlarıyla cevaplayacaklar…

Gündüzleri; baharın tüm keyfiyle hissedileceği kampüste, Festival habercisi Sokak müzisyenleri ve pek çok eğlenceli aktiviteyle renklenecek. Bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan Boğaziçi Spring Music Fest, ustaları ve genç müzisyenleri buluşturarak, baharı; Boğazici’ nde müziğin tüm renkleriyle yaşatacak….

Konser biletleri Boğaziçi Müzik Kulübü ve Biletix’de...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER