Pudra.com 10.02.2012

Buğday Derneği 10. yaşında

Buğday Derneği 10. Yılını, 21 Şubat Salı günü Babylon’da, Buğday dostu müzisyenlerin performans ve dinletileri eşliğinde "Yaşasın Tohumlar" temalı gecede kutluyor.

Buğday hareketinin 22 yıldır attığı tohumlar, 10 yıldır Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin projeleriyle meyve veriyor. Yaşamın sürdürülebilirliğinin atalık tohumlarımızı korumakla mümkün olabileceğini savunan Buğday Derneği, 10. Yılını "Yaşasın Tohumlar" temalı bir geceyle 21 Şubat 2012 tarihinde Babylon’da kutlayacak.

Buğday Derneği 10. yaşında

Geleceğimizin teminatı evladiyelik tohumlarımızın gelecek kuşaklara aktarılmasına destek vermek isteyen herkesin katılabileceği "Yaşasın Tohumlar" gecesi, derneğin Tohum Takas Ağı Projesi'ni tanıtmayı ve atalık tohumların korunması için farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

"Yaşasın Tohumlar" gecesi, saat 19.30’da, Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Güneşin Aydemir ve beden perküsyoncusu Tugay Başar'ın, Buğday hareketinin kurucusu Victor Ananias'a adadıkları "Bir Tohum Hikâyesi" konulu performansıyla başlayacak.

Oyuncu Alper Kul’un sunacağı gecede, yaşamın sürdürülebilirliği için Tohum Takas Ağı kampanyasına destek vermek üzere Nejat Yavaşoğulları, Richard Hamer, Adnan Karaduman ve Kaan Büyükdoğanay'ın Türk ezgileri içeren yeni caz projesi "Aura", masalsı şarkılarıyla kadın ozan geleneğini sürdüren Jehan Barbur, Moğollar'ın efsane gitaristi Taner Öngür'ün yepyeni rock triosu Müselles, tulumdaki ustalığıyla büyüleyen Karadeniz’in genç yeteneği Volkan Arslan yer alacak.

Ağaçlara ve tohumlara gönül vermiş oyuncu Alper Kul’un sunumuyla renklenecek gecede ekolojik yiyecek ve içecekler sunulacak.

Gecenin biletleri derneğin genel merkezi, Şişli, Kartal, Bakırköy ve Beylikdüzü'nde kurulan %100 Ekolojik Pazarlar, Babylon gişesi ve Galata Şifahanesi'nden temin edilebilir.

Bir diğer yol ise Buğday Derneği İktisadi İşletmesi’nin hesabına eft/havale yapıp dekontunu Babylon’a giriş bileti olarak kullanmak.
Buğday Derneği İktisadi İşletmesi-Garanti Bankası Karaköy Şubesi- 400 Şube Kodu- Hesap No:6295887- IBAN No:TR58 0006 2000 4000 0006 2958 87

Telefon: 0212 252 52 55
Daha detaylı bilgi için:
www.bugday.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER