Pudra.com 17.09.2012

Bülent Ortaçgil'den sağlıkta şiddete karşı senfonik konser

Sağlık çalışanlarına uygulanan şiddete karşı ses vermek için İstanbul Tabip Odası'nın Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlediği etkinlikte Bülent Ortaçgil sahne alacak.

Görev başında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan'ın anısını yaşatmak, ailesiyle dayanışmak, sağlıkta şiddete karşı ses vermek için İstanbul Tabip Odası 24 Eylül 2012 Pazartesi günü Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser düzenliyor.

Bülent Ortaçgil'den sağlıkta şiddete karşı senfonik konser

Konserde Bülent Ortaçgil'in yanı sıra Erkan Oğur ve Birsen Tezer de konuk sanatçı olarak yer alacak.

İstanbul Tabip Odası'ndan yapılan açıklama şöyle:

Bilindiği gibi sağlık çalışanlarına yönelik sözlü ve fiziki şiddet adeta gündelik hayatımızın bir parçası haline getirildi. Zorlu koşullar altında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan biz sağlık çalışanları sağlıkta yaşanan sorunların sorumlusu olarak gösterildikçe, mesleğimiz itibarsızlaştırıldıkça şiddetin de sıklığı ve dozu arttı. Tüm uyarılarımıza rağmen korkulan oldu ve Gaziantep’te görev yapmakta olan gencecik bir meslektaşımız; Dr. Ersin Arslan taammüden bir cinayetle, yaşamdan ve sevdiklerinden koparıldı.

Her birimiz onda bir parça kendimizi bulduk, hepimiz içimizde O’nu ve acısını hissettik, hep birlikte bir isyan duygusuyla, kızgınlıkla, üzüntüyle kendimizi ifade ettik. “Sağlıkta Şiddet Son Bulsun” diyerek sokaklara, caddelere taştık. O günlerde bir de söz verdik kendimize ve meslektaşlarımıza “Unutmayacağız, Unutturmayacağız! Sağlıkta Şiddete Karşı Taleplerimizin Takipçisi Olacağız” dedik.

O gün verdiğimiz bu sözün bir gereği olarak, Dr. Ersin Arslan’ın ailesiyle dayanışmak, “Sağlıkta Şiddete Dur” demek için Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda bir Dayanışma Konseri gerçekleştiriyoruz. Değerli sanatçımız Bülent Ortaçgil’in 40 kişilik bir senfoni orkestrasıyla sahne alacağı, Erkan Oğur ve Birsen Tezer’in de konuk sanatçı olarak yer alacağı konserden elde edilecek tüm gelir oğullarını genç yaşta kaybeden Dr. Ersin Arslan’ın ailesine aktarılacak. Konserde Dr. Ersin Arslan’ın hayatı ve hekime yönelik şiddetle ilgili sinevizyon gösterimleri de yapılacak.


Bülent Ortaçgil konseri
Tarih: 24 Eylül Pazartesi
Saat: 20.30
Yer: Harbiye Açıkhava Tiyatrosu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER