Pudra.com 20.01.2012

Cazın sınırlarını zorlayan vokal Borusan Müzik Evi’nde

Son yılların en iyi caz vokallerinden ECHO Caz Ödülü sahibi Youn Sun Nah, Ulf Wakenius’la çıktığı Avrupa turnesi kapsamında 21 Ocak Cumartesi akşamı Borusan Müzik Evi’nde ilk kez İstanbullular'la buluşacak.

Borusan Müzik Evi, son dönemin adından en çok söz edilen caz vokallerinden Youn Sun Nah ve tekniğiyle büyüleyen gitarist Ulf Wakenius’u 21 Ocak 2012 Cumartesi akşamı İstanbullular ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Cazın sınırlarını zorlayan vokal Borusan Müzik Evi’nde

Ayrı ayrı projeleriyle caz dünyasında iz bırakan işlere imza atan Nah ve Wakenius birlikte klişelerden sıyrılmış, doğaçlamanın tüm özgürlüklerinden faydalandıkları performanslarıyla, dinleyenleri cazın tüm boyutlarını keşfe çağırıyor.

Söylediği her şarkıya kendi eşsiz stilini, duygusunu ve tutkusunu katan, konserlerinde izleyicilerini adeta yerlerine çivileyen Youn Sun Nah, sesinin sadece rengiyle değil, onu adeta bir enstrüman gibi kullanmasıyla da dinleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Youn Sun Nah’ın üstün vokal nitelikleri Ulf Wakenius’un karakteristik gitar yetenekleriyle birleştiğinde ortaya çıkan eşsiz müzikal kimya, onların farklı müzikal durumlar arasında rahatlıkla geçiş yapabilmesine de olanak tanıyor.

Konserde son albümü “Same Girl”de aralarında "My Favorite Things" ve "Enter Sandman" gibi cover parçaların yanı sıra eski ve yeni şarkılarına da yer verecek olan Youn Sun Nah, 21 Ocak akşamı Ulf Wakenius eşliğinde, sesinin kendisine tanıdığı tüm olanakları kullanarak İstanbullular’a çok boyutlu bir müzikal deneyim sunacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER