@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.01.2010

"Disney Live!" müzikali 20 Ocak'ta başladı!

Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası müzikal gösterisi ilk kez Türkiye’de ve Türkçe!

Disney Live! “Mickey’nin Masal Dünyası” müzikal gösterisi, 20 Ocak – 14 Şubat 2010 tarihleri arasında Türk Telekom’un çocuklar için geliştirdiği TTÇocuk portalının sponsorluğunda seyirci ile buluşuyor.


Bu gösteri Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Disney’in Türkiye’de sahnelenecek bu ilk büyük gösterisi, Disney’in masalsı atmosferiyle, sadece çocukları değil tüm aileyi unutulmaz bir deneyimle buluşturmaya hazırlanıyor.

Tüm dünyada büyük beğeni toplayan muhteşem gösteri
Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck ve Goofy’nin sunumuyla, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Sindirella, Güzel ve Çirkin masallarının canlandırılacağı Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası’nda, mutluluk veren masallar; görkemli bir dekor, etkileyici koreografi, yaratıcı ışıklandırma ve muhteşem kostümlerle ortaya konuyor. Gösterinin biletleri, Biletix’te Kasım sonu satışa sunuluyor.

Gösterildiği tüm ülkelerde büyük ilgi gören, titizlikle hazırlanan Mickey’nin Masal Dünyası, teknik olanakları ve kapasitesiyle dünya standartlarında donanıma sahip olan Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Toplam 48 gösteride onbinlerce izleyicinin, Disney’ in muhteşem dünyasıyla buluşması bekleniyor.

Dünyada Disney Theatre Group (DTG) lisansıyla Feld Entertainment tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’de, çocukların bilgiye güvenilir şekilde ulaşmasını sağlayan TTÇocuk’un sponsorluğu ile İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından düzenlenen Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası’nın, izlenirken büyük bir keyif vererek yepyeni bir alışkanlık yaratması ve bu deneyimi yaşayan çocukları gösteri sanatlarına ve müziğe yakınlaştırması hedefleniyor.



Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası’nın konusu

Mickey; Minnie; Donald ve Goofy’nin, Mickey’nin evinin tavan arasında saklı sihirli bir hikaye kitabını bulmasıyla başlar. 4 arkadaş merakla sayfaları çevirir ve Pamuk Prenses’i gerçek aşkını ararken, Sindirella’yı büyük baloya hazırlanırken ve Güzel ve Çirkin’deki Bella’yı en beklenmedik yerde mutluluğu ararken bulurlar.

Bu yolculukta, seyirciler de, masallardaki ipuçlarını arayarak ve şarkılara eşlik ederek eğlenceye katılırlar. Gösteriyi sunan Mickey ve arkadaşları için sihirli hikaye kitabı, inanılmaz maceraların kaynağı olur. İzleyenler ise, Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası, müziği, dansı ve kahkahalarıyla ailece paylaşılan unutulmayacak bir deneyim yaşarlar.





Büyük titizlikle hazırlanan gösteri
Türkiye’de dünyanın önemli tiyatro ve sahne gösterilerini ve çok özel yapımları Türk çocuklarına sunmak üzere kurulan ve Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası’nın Türkiye organizasyonunu üstlenen İstanbul Çocuk Tiyatrosu Başkanı Kemal Gürkaynak; “Disney Live! Mickey’nin Masal Dünyası, çok sevilen Disney karakterlerinin sunduğu çok renkli bir gösteri. Herkesin aşina olduğu karakterler ve müziklerle masalların ruhu çok güçlü bir şekilde yansıtılıyor. Farklı duyguları harekete geçiren ve sonunda çocukları ve tüm aileyi mutlu edecek samimi bir yapım. Tüm çocukları ve ailelerini bekliyoruz.” dedi.

www.ict-turkey.com


Disney Live! “Mickey’nin Masal Dünyası”
20 Ocak – 14 Şubat 2010 tarihleri arasında sahne alacak.
Bilet satın almak için: www.biletix.com
Toplu satış için: 0212 355 14 14 (grup indirimi uygulanıyor)
Gösteri yeri: Haliç Gösteri Merkezi, Eski Karaağaç Cad. Halıcıoğlu-Beyoğlu

Haliç Gösteri Merkezi (Eski adıyla Sütlüce Kültür Merkezi) Nerede?




POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER