09.06.2011

Duman'ın yeni albümü 'Canlı' çıktı

Duman'ın uzun zamandır beklenen albümü 'Canlı' müzikmarketlerde. İki cd'den oluşan albümde toplam 32 şarkı yer alıyor.

Duman'ın yeni albümü 'Canlı' çıktı

Duman'ın yeni albümü 'Canlı' çıktı

Duman grubu hayranlarının uzun zamandır beklediği Canlı, 32 şarkıdan oluşan bir konser albümü. İki cd'den oluşan albüm öncelikle 15 gün boyunca sadece www.muzikicinefes.com sitesinde yer alacak.

Kaan Tangöze (vokal/gitar), Batuhan Mutlugil (gitar), Ari Barokas (bas) ve Cengiz Baysal’dan (davul) oluşan Duman, bugüne kadar beş stüdyo albümü ile bir konser albümü ve DVD’sini müzik severlerin beğenisine sunmuştu.

Prodüktörlüğünü Duman’ın üstlendiği, Durul Seren’in kayıt, miks ve masteringini yaptığı 'Canlı' albümünün ilk klibi 'Helal Olsun' olarak belirlendi. Sözleri Kaan Tangöze, müziği Batuhan Mutlugil’e ait Hürcan Emre Yılmazer yönetmenliğinde çekilen klip, 7 Kasım 2010 tarihli Bostancı Gösteri Merkezi konserinin görüntülerinden oluşuyor.

Duman’dan ilk defa akustik yorumlar

2010 ve 2011 yıllarında yapılan beş farklı konserin kayıtlarından oluşan 'Canlı' albümündeki şarkılar, rock müzik severlerin beğenisine iki CD’de sunuluyor. Albümün en büyük özelliği bazı Duman şarkılarının akustik olarak yeniden yorumlanması. 'Dibine Kadar', 'Sarhoş', 'Elleri Ellerime' ve 'Haberin Yok Ölüyorum' gibi şarkıların akustik yorumların yer aldığı albümün bir diğer sürprizi de cover şarkılar. Yıllar önce Erkin Koray’ın yorumladığı söz ve müziği Burhan Bilgin’e ait olan 'Sen Yoksun Diye' ve Aşık Veysel’in 'Kara Toprak' türküsü albümün dikkat çeken çalışmaları.


Albüm fiyatı 19,50 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER