Pudra.com 18.07.2011

Efsane isim ilk kez İstanbul'da

İstanbullu cazseverlerin merakla beklediği isimler arasında yer alan Amerikan folk müziğinin efsane ismi Paul Simon, 18. İstanbul Caz Festivali kapsamında 19 Temmuz Salı günü İstanbul'da sahne alıyor.

İKSV tarafından bu yıl 18’incisi gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, kırktan fazla konser, üç yüzü aşkın yerli ve yabancı sanatçı ile 1 - 19 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’un kalbini yine cazla dolduruyor. Sony, Festivale teknoloji desteği sağlarken Festival'in en heyecan verici etkinliklerinden biri olan Paul Simon konserinin de gösteri sponsorluğunu üstleniyor.

Efsane isim ilk kez İstanbul'da

İstanbullu cazseverlerin merakla beklediği isimler arasında yer alan Amerikan folk müziğinin efsane ismi Paul Simon, Sony’nin gösteri sponsorluğunda 19 Temmuz Salı saat 21.00’de Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserinde, yeni albümünden parçaların yanı sıra sevilen klasiklerini de seslendirecek.

Folk müziğin efsane ismi
Gelmiş geçmiş en büyük müzik efsanelerinden biri olarak kabul edilen, kült ikili Simon and Garfunkel’in itici gücü, ozan şarkıcı geleneğinin öncülerinden Paul Simon, İstanbul Caz Festivali’nin konuğu olarak ilk defa İstanbul’a gelerek hayranlarının uzun süren bekleyişine son veriyor.

2011 yılının ilkbaharında yayımlanan yeni solo albümü So Beautiful or So What ile Avrupa turnesine çıkan Paul Simon, Roterdam’da North Sea Jazz Festival’deki konserinin ardından ilk defa İstanbul’a gelerek hayranlarıyla buluşacak. 2006 yılında Time dergisi tarafından “dünyayı yönlendiren 100 kişi" listesine alınan Paul Simon, Afrika’nın farklı vokal gelenekleriyle müzikal penceresini genişleterek günümüzde yaygınlaşan Afrika kökenli birçok popüler akımın da fikir babası oldu.

Gelmiş geçmiş en büyük müzik efsanelerinden biri olarak kabul edilen sanatçı, “50 Ways to Leave Your Lover”, “You Can Call Me Al”, “Obvious Child” ve “Late in the Evening” gibi klasikleşmiş şarkıları ve Still Crazy After All These Years, Graceland gibi unutulmaz albümleriyle büyüleyici bir solo kariyere imza attı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER