pudra.com 25.03.2011

Eğlence odaklı alışveriş sitesi: Kapalı Gişe

Türkiye’nin ilk ve tek eğlence odaklı grup satın alma sitesi olan www.kapaligise.com’da cazip indirimlerin yanı sıra çok özel promosyonlar da üyelerini bekliyor.

Son dönemin revaçta grup satınalma sitelerine yeni bir soluk getirecek www.kapaligise.com açıldı. Türkiye’nin her yerinden eğlenceseveri birbirinden güzel ve popüler konser, sinema, tiyatro, gösteri sanatları ve spor etkinlikleri ile buluşturacak site, ‘Eğlencenin En Akıllı Yolu’ sloganı ile cazip bilet fırsatları sunuyor.

Eğlence odaklı alışveriş sitesi: Kapalı Gişe

1 TL’ye bilet
Hergün farklı etkinlikleri üyeleri ile buluşturacak www.kapaligise.com açılışını benzersiz fırsatlarla kutluyor. Açılışa özel pek çok etkinliğe ait ilk 10 bilet 1 TL’ye sahibine ulaşıyor. Her etkinlik için hedeflenen bilet satış rakamının belirtilen zaman dilimi içinde gerçekleşmesi durumunda satış işleminin yapılacağı www.kapaligise.com, “Davet Et Kazan” bölümüyle de ekstra fırsatlar sunuyor. Sosyal ağlarda siteyi tanıtan üyeler, siteye kazandırdığı her 10 arkadaşı için de dilediği bir etkinliğe davetiye kazanıyor.

Eğlence, organizasyon ve iletişim sektöründe deneyimli bir grup girişimci tarafından kurulan FGP Bilişim Hizmetleri Tic. A.Ş’ye ait bir marka olan www.kapaligise.com, en popüler ve eğlenceli etkinliklere avantajlar sunarken, aynı zamanda üyelerinin şehrin sosyal hayatından haberdar olmasını da sağlıyor.


www.kapaligise.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER