Pudra.com 09.03.2015

ENBE Orkestrası Darüşşafaka için çalacak

Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın gelenekselleşen bağış konserinde bu yıl ENBE Orkestrası sahne alacak. Konser, 20 Mart Cuma akşamı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

"Eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda 1863 yılından bu yana babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı binlerce çocuğa eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka, geleneksel bağış konserlerine ENBE Orkestrası'yla devam ediyor.

ENBE Orkestrası Darüşşafaka için çalacak

20 Mart Cuma günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek konserde ENBE Orkestrası’na Betül Demir, Burcu Güneş, Erdal Çelik, Hayyam, Işın Karaca ve Ziynet Sali’nin yanı sıra genç yetenekler Büşra Periz, Cem Belevi, Haydar Yılmaz, İlyas Yalçıntaş, Rümeysa ve Tuvana Türkay eşlik edecek. Konserin tüm geliri, Türkiye’nin dört bir köşesinden sınavla seçilen 1000’e yakın öğrencinin eğitim gördüğü Darüşşafaka Eğitim Kurumları'ndaki sınıfların teknolojik altyapısının güncellenmesi amacıyla kullanılacak.

Konserin biletleri kategoriye göre 112 ile 67 TL arasında değişiyor, Biletix’ten biletleri satın alabilirsiniz. Darüşşafaka’ya daha çok katkı sağlamak isteyenler, 250 ve 500 TL’lik bağış karşılığı sınırlı sayıdaki biletlerden de alabilir.

Bilgi İçin: 0212 276 50 20 / 475

darussafaka enbe konser 2015 mart


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER