Pudra.com 05.05.2011

Ghetto'da kaçırılmayacak konserler var!

Canlı müzik deyince ilk akla gelen mekanlardan Ghetto, gitmek isteyip gidemediğiniz, kaçırdığınız konserlerin çok özel programları ile Mayıs etkinlik programı hazırladı.

Ghetto sizin için, kış aylarının sona ermesi ile tüm sezon boyunca kaçırdığınız ve gidemediğiniz konserlerden oluşan harika bir program hazırladı.

Ghetto'da kaçırılmayacak konserler var!

Etkinlik biletlerini Biletix'ten alabilirsiniz.

Etkinlik: KAYBEDENLER KULÜBÜ YALNIZLAR PARTİSİ
Tarih: 14 Mayıs, Cumartesi
Saat: 22:30
Ücret: 25 TL

Universal Müzik Taksim Edisyon tarafından düzenlenen bu gecede, 14 Mayıs Cumartesi akşamı GHETTO’da yapılacak olan Kaybedenler Kulübü Yalnızlar Partisi, üç DJ performansı ve bir canlı performans’tan oluşmaktadır.

Kaan Çaydamlı DJ set ile başlayacak olan parti, Hakan Tamar DJ set ile devam edecek, ardından Kaybedenler Kulübü filminin müziklerini yapan Can Gox ve grubu Blues Mobil sahne alacaktır. Filmin Müziklerinin de yer alacağı performansın ardından gece Mete Avunduk DJ set ile devam edecek ve sonlanacaktır. Performanslar sırasında ekranda ağırlıkla filmden alınan görüntüler ve ilgili müzik videoları gösterilecektir. Bunun dışında yine Kaybedenler Kulübü ekibi tarafından daha önce çekilmiş çeşitli deneysel kısa filmler ve görüntüler gecenin atmosferine renk katacak.


Etkinlik: Café Aman Istanbul
Tarih: 18 Mayıs, Çarşamba
Saat: 21:00
Ücret: 20 TL – 25 TL

"Fasl-ı Rembetiko’’olarak tanımladıkları tarzlarıyla, dinleyicilerine özel bir müzik ziyafeti sunan Café Aman İstanbul, GHETTO konserlerine 18 Mayıs gecesi devam ediyor. Türk ve Rum müzisyenlerden oluşan grup, Osmanlı fasıl geleneği ile ‘Café Aman’ müzik kültürünü, Rumca ve Türkçe olan keyifli bir repertuarla müzikseverlere sunuyor. İstanbul, İzmir ve Atina’dan yıllanmış şarkıları icra eden Café Aman İstanbul, Osmanlı döneminden başlayarak günümüze kadar ulaşan ve kaybolmaya yüz tutan rembetiko ezgilerini, Türk-Rum müzisyenlerin kardeş sofrasına taşıyor, konuklarıyla paylaşıyor… Dönemin sahne kostümleriyle de ilgi çeken Café Aman Istanbul, özgün danslarıyla farklı bir görsel şölen sunuyor. Geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da sahnelerinde süpriz bir konuk sanatçı göreceğiz.

Performing traditional Greek music rembetiko that comes from the ports of Izmir, Istanbul and Athens, with a touch of Anatolian tunes and rhythms, Café Aman Istanbul consists of Turkish and Greek musicians and offers you a cozy night full of music and nostalgia.


Etkinlik: The Charlatans
Tarih: 20 Mayıs, Cuma
Saat: 22:30
Ücret: 75 TL

İngiliz grup The Charlatans, 20 Mayıs Cuma akşamı Türkiye’deki ilk konserleri için GHETTO sahnesinde!

20 yıldan uzun bir süredir Charlatans, İngiliz rock müziğinin ilham verici bir topluluğu olmaya devam ediyor. 20. kuruluş yıldönümlerini görkemli etkinleklerle kutlayan The Charlatans, halen heyecan verici ve göz önünde olmayı sürdürüyor. Kökleri İngiltere'nin orta ve kuzeybatısına dayanan grup 90'ların başındaki coşkulu yükselişine, aynı yıllarda müzikal yolculuklarının ortalarında zarar gördüğü sıkıntılara ve günümüzdeki bilgin ve canlılık arayan duruşuna rağmen pozitif enerjisini yansıtmaktan geri durmadı. Grubun yeri doldurulamaz üyeleri Martin Blunt ( Bas ), Jon Brookes ( Davul ), Tim Burgess ( Vokal ), Mark Collins ( Gitar ) ve Tony Rogers ( Klavye ). Kendi döneminde parmakla gösterilen birkaç grup hariç, Charlatan'ın albümleri ısrarcı, hayat dolu; aynı zamanda ticari ve yaratıcı olma özelliklerini kendi potasında eriten bir yapıya sahip.


Etkinlik: The Black Heart Procession - special stripped down shows !!!
Tarih: 22 Mayıs, Pazar
Saat: 22:00
Ücret: 35 TL (Ön Satış, Sınırlı Sayıda) , 40 TL

Amerikalı grup The Black Heart Proccession’ın geçtiğimiz yıl verdiği muazzam konserin ardından bu yıl yeniden, Charm Music ve GHETTO işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, Türkiye’deki ikinci konserleri için GHETTO sahnesinde!

San Diego/California’dan çıkan, müziği standart tanımlara ve şablonlara sığmayan The Black Heart Procession, 1997 yılında Pall Jenkins ve Tobias Nathaniel tarafından kuruldu. Merkezde konumlanmış müzik anlayışlarından uzak duran topluluğun müziği, indie-rock’ın masalsı, hüzünlü ve karanlık tarafını bütün çıplaklığıyla yansıtıyor.

Piyano ve gitarın olağanüstü harmonisine bir de insan doğasının melankolik tarafına dokunan şarkı sözleri de eklenince, ortaya alışkanlık yaratan şarkılar ve dolayısıyla tüm dünyada çok geniş bir hayran kitlesine sahip bir grup çıkıyor.


Etkinlik: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars (Albüm Lansmanı)
Tarih: 28 Mayıs, Cumartesi
Saat: 23:00
Ücret: 30 TL – 35 TL

GHETTO takviminin en vazgeçilmez programı Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, her zamanki gibi sizi neşeli ve hayat dolu insanların dünyasına davet ediyor. Yeni albümün lansmanı için düzenlenecek olan bu gecede seslendirilecek ve bu ay çıkacak olan yeni albümün adı "En Estambul" (İstanbulda), "Estambul" İstanbul'un İspanyolca yazılışı. Bu satırlar yazıldığı esnada, Venezuela'lı teknisyen sihirbaz Jose Mendoza stüdyoda miks yaparken Ayhan Sicimoğlu ise son rötuşları yapıyor. İki senedir üzerinde çalışılan proje nihayet hayat bulurken, Ayhan Sicimoğlu’nun sevincini ve coşkusunu paylaşmak üzere sizleri büyük bir heyecan ile 28 Mayıs Cumartesi akşamı GHETTO’daki doğum günü partisine bekliyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER