Pudra.com 22.06.2011

Ghetto Teras 2011 Temmuz Programı

Feraye tarafından hazırlanan leziz menüsü, zengin kokteylleri ve barı, özenli müzikleri ile Ghetto Teras, İş çıkışlarınızda trafik yoğunluğunu geçiştirmek için de keyifli bir nokta.

Ghetto'nun yeni mekanı Ghetto Teras

Ghetto Teras 2011 Temmuz Programı
GHETTO bu yaz yeni mekanı GHETTOTERAS'ın tüm ses sistemini ve bar ekipmanlarını yeniledi. Bambaşka dekoru ile birlikte taze meyve ile yapılan kokteyller ikram edebilmek için yeni bar ekipmanları eklendi. Yemek menüsünü Asmalımescit'te yer alan Feraye Restaurant hazırladı. Yeni çevre düzenlemesi ile birlikte yeni oturma grupları ile lounge alanları yaratıldı.

Yaz sezonu açılış kapanış saatleri:
Ghetto Teras'ın açılış saati 19:00 - 04:00 saatleri arası.

Terasta müzik ve servis
Genelde disco müziklerinin çalınacağı yeni mekan GHETTOTERAS'ta bu yaz 2 ay boyunca hizmet veriyor olacak. GHETTOTERAS'ta disco temasına uygun olarak şişede kokteyl satışı yapılacak. Kalabalık gruplar için 80 TL - 100 TL arasında değişen şişe kokteylleri öneriyoruz. Ayrıca kokteyl şişesine ek olarak gece boyunca belli başlı saatlerde barmen tarafından çalınacak çan sayesinde kısa bir süreliğine içkilerde %50 indirim uygulanacak.

Müzik/Yaz Programı/Djler
Resident dj Sezer, ayrıca resident dj' e ek olarak haziran ayı boyunca belli olan takvim içerisinde guest dj ler Dancing Birds Feel The Beat (Şehnaz & Sine), Murat Beşer, Club Bhangkok, Kaan Sezyum ve Çağlar Surmüzik yapıyor olacaklar. Saat 19:00' da resident dj, saat 22:30' da da guest dj çalmaya başlayacak.

Yaza özel birer kokteyl/yemek
Feraye Restaurant'ın özel olarak Ghetto Teras için hazırladığı çok özel menü atıştırmalık porsiyonlardan oluşuyor. Peynir tabağı, provansal minyon köfte, kombo nugget tabağı, keçi peynirli salata, baileys puding… Menü fiyat aralığı 5 TL - 40 TL arasındadır. Bu menü arasından bilhassa kombo nugget tabağı ile baileys pudingi tavsiye ediyoruz.

Geçen yazdan farklı olarak bu yaz mojito içkisine alternatif olarak, apple martini, martini ile yapılan taze meyve frozen kokteyller bu yazın trend içkileri arasında.


GHETTO TEMMUZ AYI PROGRAMI
Özel günlerinizi de kutlayabileceğiniz geniş hacmi ile Ghetto Teras size Temmuz ayında eğlenceli bir müzikal program hazırladı.

Temmuz ayında Çarşamba geceleri AAA BAK KİM ÇALIYOR ile her zaman müzik çalmayan müzik tutkunlarını ve özel Dj leri dinleyebilirsiniz.

6 Temmuz Hakan Özdemirci - indie dance

13 Temmuz Elif & Duygu – happy house

20 Temmuz Knuf – funk, disco

27 Temmuz Joel Knox – 80’s, 90’s disco


Ayın diğer günlerinde program ise şöyle;

1 Temmuz Murat Beşer Neo Discotek

2 Temmuz Ghetto groove

8 Temmuz Özgür Bay

9 Temmuz Entering the world house, Club Bangok,

15 Temmuz Murat Kanar

16 Temmuz Erdinç Çekiç

22 temmuz Low Earth

23 Temmuz Save AS Music presents No Better Love Barış Bergiten, Özgür Bay, Utku Yıldırım

29 Temmuz Çağlar Sür

30 Temmuz Murat Kanar



www.ghettoist.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER