@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.08.2010

Haftasonu ne yapsak? (6-7-8 Ağustos)

Bu sıcak mı sıcak yaz günlerinde hala İstanbul’u terk etmemiş olanlar, bu etkinlikleri not alın!

Bu sıralar en moda yerler serin, gölge ve rüzgarlı olanlar diye düşünüyorum. Öyle bir yer bulursanız toplayın sevdiklerinizi gidin, sere serpe keyif yapın. Eğlence ise İstanbul’da hız kesse de tabi ki bitmiyor. Program kalabalık olmasa da gayet kayda değer.

Haftasonu ne yapsak? (6-7-8 Ağustos)

6 Ağustos Cuma

Refresh The Venue’de, Sean Paul, Saat:17.00

Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü, Bir Yaz Gecesi Rüyası, Saat:21.00

Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, Serdar Ortaç, Saat:21.00

Suada Club’da, Buika, Saat: 21.30

Çubuklu Hayal Kahvesi’nde, Teoman, Saat:23.59

7 Ağustos Cumartesi

Kuruçeşme Arena’da, Kenan Doğulu, Saat: 21.00

Caddebostan Kültür Merkezi’nde, Boş Oda, Saat: 21.00

True Blue’da, Ajda Pekkan, Saat: 22.30


8 Ağustos Pazar

Tamirane’de, Morning Jazz Sessions-Project Chet Baker, Saat:16.00

Haftanın filmi

Sinema keyfi yapmak isteyenlere tavsiyem; “A Serious Man”: Coen kardeşler, Toronto Film Festivali’ndeki prömiyerinin ardından ABD’de vizyona girdiği tarihlerde İstanbul’da gösterilecek olan son filmlerini hafif ama karanlık bir dönem filmi olarak tanımlıyor. Fargo’nun geçtiği Minnesota’da bir Yahudi kasabasında geçen film, bir anlamda Coen kardeşlerin, üniversitede öğretim görevlisi olan anne ve babalarıyla geçirdikleri çocukluklarını perdeye taşıyor.

Filmin öyküsü 1967 yılında geçiyor. Ortadirek fizik profesörü Larry Gopnik’in hayatı altüst olmuştur: Karısı Judith, onu havalı iş arkadaşı Sy uğruna terk edecektir. İşsiz kardeşi Arthur hâlâ kanepesinde yaşamaktadır. Oğlu esrar almak için, kızı da estetik ameliyat için cüzdanından para aşırmaktayken Larry Gopnik daha da dibe vurmamak amacıyla üç farklı hahama danışmaya karar verir.

Haftanın kitabı

Haftanın şahane kitabı ise, hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmayan Ntv Yayınları’ndan, “A’dan Z’ye Felsefe”: NTV Yayınları, bugüne kadar insanlara kendini anlatmakta zorluk çeken felsefenin kısa bir tarihçesini herkesin anlayacağı dilde, okuyanların iştahını kabartacak bir kitapta sunuyor:.

Felsefe, insanlığın bilme arzusunun bir sonucunda mı doğdu? Peki bilinenlerden nasıl ya da ne kadar emin olabiliriz? Kitapta bilgi, aşk, irade, din, cinsellik, etik ve insan haklarına geçmişten bu yana tartışılırlığını sürdüren konulara dair görüşler sıkılmaksızın düşünerek okuyabileceğiniz bir şekilde anlatılıyor.



Tuğba Gürkök


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER