Pudra.com 25.05.2012

Harbiye'de yılın ilk konseri: Danny Brillant

Harbiye Açıkhava konserleri bu yıl Fransa’nın en ünlü sanatçılarından Dany Brillant ile başlıyor. Brillant, 11 Haziran Pazartesi gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Fransa’nın en ünlü müzisyenlerinden Dany Brillant, 11 Haziran 2012 Pazartesi gecesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda yılın ilk açıkhava konserini gerçekleştirecek.

Harbiye'de yılın ilk konseri: Danny Brillant

Akdeniz ritimlerinden Fransız şansonlarına ve Porto Riko ezgilerine uzanan geniş müzik repertuarıyla müzikseverleri büyüleyen ünlü Fransız şarkıcı, Arap, Yahudi, Fransız, İtalyan ve İspanyol kültürlerinin kesiştiği Akdeniz’in tam kalbinde, Tunus’ta doğup büyüdü. Küçük yaştan itibaren dans etmeye ve enstrüman çalmaya başlayan Brillant, çocukluk yıllarının ardından ailesiyle birlikte Fransa’ya yerleşti.

İlk albümünü 1991 yılında, 26 yaşındayken çıkaran sanatçı, salsadan şansonlara, Karayip esintili ritmik şarkılardan caza uzanan etkili şarkılarıyla tüm kulaklara hitap edecek. "Hier encore", "Quand je vois tes yeux", "Regarde-moi" gibi hiterle akıllarda yer eden sanatçı, 2011 yılında çıkardığı "Best of Dany Brillant" albümüyle ses getirdi. Brillant ayrıca 2012 yılında "La vérité si je mens 3" adlı filme konuk oldu.

Fun Org ve Ajan İstanbul ortaklığıyla gerçekleştirilecek konserin biletlerine biletix'ten ulaşabilirsiniz.

Dany Brillant'ın en meşhur şarkılarından "Fly Me to the Moon"u dinlemek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER