@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.09.2011

İstanbul Dans Festivali 2011 biletleri satışta

Bir dans festivalimiz de var artık. 5 binden fazla dansçının katılması beklenen İstanbul Uluslararası Dans Festivali 10-16 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı 5 bin katılımcının beklendiği Istanbul Uluslararası Dans Festivali 10 – 16 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

İstanbul Dans Festivali 2011 biletleri satışta
Frankie Martinez ve Abakua Dance Company

Festivali 8 Ekim Cumartesi günü saat 12:00 – 14:00 arası İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilecek dans yürüyüşü ve çeşitli dans gösterileri ile başlayacak.

10–13 Ekim tarihlerinde her akşam İstanbul’un farklı mekanlarında, başlangıç seviyesinde Salsa, Merengue, Bachata workshop'ları (dersleri) verilecek, çeşitli dans performansları sergilenecek ve Power FM DJ’lerinin müzikleri eşliğinde dans edilecek.

10 Ekim Pazartesi akşamı ise Murphy’s Kalamış’ta Dance @ JCI organizasyonuyla ilk kez dans dersi alacaklara yönelik Merengue, Bachata ve Salsa workshopları düzenlenecek. Festivalin en eğlenceli etkinliklerinden biri yine aynı gece yapılacak olan Şirketlerarası Dans Yarışması. Sonra sizi Power FM DJ’leri eşliğinde 80’ler Partisi bekliyor.

11 Ekim Salı akşamı Taksim Roxy’de saat 19.30 – 21:00 arası yeni başlayanlar için Merengue, Bachata ve Salsa workshopları (dersi) var. Ardından Power FM DJ’leri eşliğinde “Üniversitelerarası Latin Partisi & Power FM Club partisi” gerçekleşecek.

12 Ekim Çarşamba akşamı Kadıköy ve Beşiktaş iskelesinden kalkacak özel teknede “Boğaz'da Latin Gecesi & Dans Partisi” gerçekleşecek. (Katılmak isteyenler Taylan Bilsay, Tel:0216 5809015, 0554 3324555, tbilsay@aydanturizm.com.tr ile iletişime geçmeli)

13 Ekim Perşembe akşamı festivalin uluslararası ön açılışı var: Taksim Romeo & Juliet’te gerçekleştirilecek Festival Pre-Parti'de önce başlangıç seviyesinde Merengue, Bachata ve Salsa workshopları (dersleri) verilecek. Ardından dünyanın ünlü salsa dansçısı ve gruplarının da katıldığı 15 dans gösterisi olacak.

Festivalin uluslararası bölümü resmi olarak 14 Ekim Cuma günü başlayacak. Saat 19:00 – 21:00 arası Salsa, Bachata, Tango derslerinin ardından, dünyanın en ünlü salsa dansçısı ve grubu Frankie Martinez & Abakua Dance Company özel dans gösterisi ile sahne alacak. 22:00 – 07:00 arasında ise 4 ayrı salonda 4 ayrı parti konseptinde İtalya, Hollanda ve Belçika’dan gelen ünlü DJ’ler ve Power FM DJ’leri eşliğinde dans partileri düzenlenecek. Güzel haber: tüm katılımcılar diledikleri parti salonuna girebilecekler.

15 Ekim – 16 Ekim tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günleri sabah 10:30’dan akşam 20:00’ye kadar 1’er saatten 9’ar adet farklı seviyelerde (yeni başlayan, ilk kez ders alacaklar, orta ve ileri seviye, profesyoneller olmak üzere), çeşitli dans türlerinde dans dersleri veriliyor. (Salsa, Bachata, Tango, Hip Hop, Vals, Jazz Dans, Styling, Reggeaton, Türk Halk Dansları, Oryantal, Zumba, Body Movement).

Akşamları ise saat 20:00'den itibaren farklı ülkelerden gelen 45 ünlü dans grubu dans gösterileri sunacak ve dört ayrı parti alanında partiler devam edecek.

Dört farklı parti alanında neler olacak?
Parti Alanları (Başlangıç saati 22:00, bitiş saati 07:00)

1.Salon: Daha çok orta, ileri ve profesyonellere yönelik

2. Salon: Salsa başlangıç seviyesindekilere yönelik

3. Salon: Power FM DJ’leri tarafından çalınacak clup müzik dinleyicilerine yönelik

4. Salon: Tango ve Vals dans severleri için



Festivalin bonusu ise bir dans ayakkabıları defilesi. Amerika’da yaşayan Türk salsa dansçısı Burju Perez’in sahibi olduğu Burju Ayakkabı dansçılar arasında rahatlığı, şıklığı ve kullanışlılığı ile öne çıkan bir marka. Burju Ayakkabı İstanbul Uluslararası Dans Festivali’nde bir defile yapacak ve yeni ürünlerini satışa da sunacak.

















Frankie Martinez'in muhteşem dansı
Kendi neslinin en yenilikçi ve ünlü dansçılarından biri olan Salsa ustası Frankie Martinez, Latin dans dünyasında geliştirdiği kendine özgü markası 'Afro-Latin Funk' ile ayrı bir yere sahip. 1999 yılında Frankie Martinez tarafından kurulan Abakua Dance Topluluğu, Martinez'in koreografi yeteneği ve dansçıların ustalığı nedeniyle Latin dansları toplulukları arasında büyük bir şöhrete kavuştu.

Dünyanın en iyi Salsa dansçısı olarak bilinen Frankie Martinez İstanbul Uluslararası Dans Festivali'nde çeşitli workshop'ların yanı sıra 'Özel 1 Saatlik Şovu' ile dansseverleri büyüleyecek.

Festival biletleri farklı kategoride: Full Pass, Show+Party Pass, Party- Pass veya günlük parti biletleri İstanbul Kongre Merkezi Kayıt deskinden alınabilir. Biletler aynı zamanda Biletix'te satışta. www.biletix.com

Detaylı bilgi ve program için:
www.istanbuldance.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER