Pudra.com 11.05.2011

İstanbul için Chill-Out zamanı

İstanbul’un en rahatlatıcı ve özgün atmosferine sahip festival, 22 Mayıs 2011 Pazar günü, geleneksel yeri olan Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşecek.

Bahar aylarının içimizi ısıttığı bugünlerde, Türkiye’de seçkin müziğin radyosu Lounge FM 96.0, bu sene altıncısı düzenlenecek olan Chill-Out Festival İstanbul’un müjdesini verdi. İstanbul’un en rahatlatıcı ve özgün atmosferine sahip festival, 22 Mayıs 2011 Pazar günü, geleneksel yeri olan Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşecek.

İstanbul için Chill-Out zamanı

Güneşin ve çiçeklerin açmasıyla birlikte, müzikseverlerin sabırsızlıkla beklediği ve Lounge FM 96.0’nın organizasyonuyla gerçekleştirilen Chill-Out Festival İstanbul, açık havada, gündüz 12.00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar dünya çapında ün yapmış birbirinden değerli sanatçı ve grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Kesintisiz 12 saat müzikle katılımcılarına bir ziyafet sunacak festival, efsanevi ikili Kruder & Dorfmeister'ın 16. yılını kutlamak için hazırladığı, 10 kişilik bir orkestra tarafından ortaya koyulacak büyüleyici görsel ve işitsel gösteriye sahne olacak. Grup, Türkiye’de ilk kez canlı çalacağı “The K&D Sessions” albümünden şarkılarla hayranlarının yıllardır beklediği sürprizi Chill-Out Festival İstanbul’da gerçekleştirecek.

Avrupa funk & breaks sahnesinin en eğlenceli ve tüm büyük festivallerin aranılan grubu Kraak&Smaak ise 4 yıl aradan sonra bir kez daha eşsiz canlı performanslarıyla müzik severleri dans ettirmek için İstanbul’a geliyor. Swing, trip-hop, acid jazz, tango ve türevlerini kusursuz bir ahenkle birleştiren Waldeck’in performansına, sesiyle nefesleri kesen Zeebee eşlik ederken, festivalin en keyifli anlarına imza atılıyor olacak. Ayrıca dünyanın en saygın downtempo ve caz gruplarından Belleruche, New Orleans ruhunu İstanbul’a taşıyacak. The Swing Ninjas ekibi festival katılımcılarına bir kez daha unutulmaz bir pazar günü yaşatırken, festivalin bu seneki sürprizi ülkemizin en kıymetli sanatçılarından Ömer Faruk Tekbilek’in, dünyanın dört bir yanından müzisyenlerle beraber yarattığı ortak kültürel dili sahneye koyacağı çok özel performans olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER