pudra.com 15.09.2011

İstanbul Live sezonu Bülent Ortaçgil konseri ile açıyor

Sonbahar - kış sezonunun en popüler canlı müzik mekanlarından İstanbul Live bu yıl yenilendi. İstanbul Live, 24 Eylül 2011 Cumartesi Bülent Ortaçgil konseri ile sezonu açıyor.

Sonbahar-kış sezonunun en popüler canlı müzik mekanlarından Istanbul Live bu yıl yenilendi. Oldukça yoğun geçecek bu sezonu Bülent Ortaçgil konseri ile açıyor. 24 Eylül 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserde Ortaçgil, en sevilen şarkılarını seslendirecek!

İstanbul Live sezonu Bülent Ortaçgil konseri ile açıyor

Türkiye’de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil; yeni sezona yenilenmiş iç dekorasyonu ve teknik tesisatı ile taze bir başlangıç yapacak olan İstanbul Live’ın ilk konuğu. “Değirmenler”, “Bu Su Hiç Durmaz”, “Benimle Oynar Mısın?” gibi dillerden düşmeyen sayısız şarkısıyla müzik dünyasına damgasını vuran Ortaçgil, konserde şarkılarını sevenleriyle bir ağızdan söyleyecek. ,

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, 24 Eylül 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek Bülent Ortaçgil konserinin kapı açılış saati 20:00.

Istanbul Live sezon programı oldukça yoğun
Kapasitesiyle İstanbul’un en büyüğü olan İstanbul Live, bu sezon sahnesinde rock, electronic, blues, fusion, pop, tango, flamenco, disco, soul, R&B ve diğer yeni akımlarda, sadece iyi müzik yapan sanatçıları konuk edecek.

Istanbul Live’ın 2011- 2012 programında yabancı sanatçılar ağırlıkta. Faithless’tan tanıdığımız süperstar DJ Sister Bliss, Kanada – Haiti melezi, 23 yaşındaki genç isim Melissa Laveaux ilk dikkat çekenler. Türkiye’nin ağır toplarından arabeskin efendisi Müslüm Gürses ve rock müziğin büyük ismi Duman da bu sezon Live'da çalacak.

Istanbul Live’da bu sezon konser öncesi ve sonrasında iyi müzik eşliğinde vakit geçirebileceğiniz bir “Lounge Bar” da açıldı.

İstanbul Live
Adres: Hüseyin Ağa Mahallesi Atıf Yılmaz Caddesi (Ağa Camii’nin sokağı)
Tel: 90 541 8891090
Bülent Ortaçgil konseri biletleri: Biletix– öğrenci 25 TL / Tam 35TL
Kapı – Öğrenci 30TL / Tam 40TL
Bilgi için: www.istanbulliveperformance.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER