Pudra.com 27.02.2015

Jessie J yeniden İstanbul'da!

Bang Bang, Nobody's Perfect, Price Tag gibi hit parçalarıyla Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi olan, pop idolü Jessie J, 3 Temmuz Cuma Küçükçiftlikpark'ta sahne almaya hazırlanıyor.

Jessie J, 3 Temmuz Cuma akşamı Küçükçiftlikpark'ta Türkiye'deki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 2014’ün sonunda çıkardığı "Sweet Talker" albümünde Ariana Grande ve Nicki Minaj’ın eşlik ettiği yeni hit’i "Bang Bang" ile müzik listelerini alt üst etmeye devam ediyor.

Jessie J yeniden İstanbul'da!

R&B, pop ile hip hop sound'larını bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle birleştiren ve şarkıları kadar tarzıyla çok konuşulan Jessie J, "Do it Like a Dude", "Domino", "Price Tag" ile dünya müzik listelerine fırtına gibi girdi. Son albümünde Ariana Grande ve Nicki Minaj’ın kendisine eşlik ettiği yeni hit’i "Bang Bang", MTV Müzik Ödülleri'nde üç şarkıcının birlikte hazırladığı müthiş bir şovla sahnedeydi.

Milyonlarca albüm satışı ve kazandığı ödüllerle müzik dünyasının en çok takip edilen starları arasına giren Jessie J, renkli sahne şovu ve ezbere söylenen şarkılarıyla hayranlarına eğlence dolu çılgın bir şov vadediyor. Jessie J konserinin biletleri 2 Mart Pazartesi gününden itibaren biletix.com, Biletix satış gişeleri ve Biletix Çağrı Merkezi üzerinden satışa sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER