pudra.com 06.01.2011

Jolly Joker Balans Ocak 2011 Programı

Balans'ın Ocak programı dopdolu: Bu ay Teoman, Işın Karaca, Emre Aydın, Toygar Işıklı, Yaşar, Gripin, Levent Yüksel Joker Balans'ta izlenebilir.

Konser sezonu açıldı, konserler, canlı müzik performansları başladı. Beyoğlu, kış gecelerinin en önemli durak noktalarından biri olacak yine...

Jolly Joker Balans Ocak 2011 Programı

Beyoğlu'nun en iyi konser mekanlarından biri olan Jolly Joker Balans Ocak 2011 programı etkinlikleri Pudra.com'da...

Teoman
Tarih: 7 Ocak Cuma - Kapı açılış: 22:00

Teoman, Jolly Joker Balans sahnesinde…
Albümlerindeki şarkıların bir çoğunun söz ve müziği kendisine ait olan, Türkiye'nin en iyi şarkı yazarlarından kabul edilen, "En İyi Şarkıcı","En İyi Söz Yazarı","En İyi Albüm" gibi kategorilerde sayısız ödülün sahibi olan Teoman, konserinde 2009 yılında çıkardığı son albümü "İnsanlık Halleri"nin yanı sıra eski albümlerinden sevilen parçalarını da seslendirecek.


Işın Karaca
Tarih: 8 Ocak Cumartesi - Kapı açılış: 22:00

Güçlü sesi ve yorumuyla IŞIN KARACA, büyük beğeni toplayan son albümü “Arabesque” den parçaların yanı sıra eski parçalarınıda seslendireceği konseriyle Jolly Joker Balans sahnesinde.


Züleyha
Tarih: 11 Ocak Çarşamba - Kapı açılış: 22:00

Züleyha – Etnik Dillerde Livaneli Şarkılarıyla 10 Dilde Merhaba
Zülfü Livaneli’nin 2009 yılında sahnesinde yer vererek Kürtçe ‘Yiğidim Aslanım’ adlı eserini okuttuğu Züleyha, Etnik Dillerde Livaneli Şarkıları başlığı altında yaptığı “MERHABA” isimli albümünün ilk konseri için JOLLY JOKER BALANS sahnesinde.
Müzikseverler özelliklede Livaneli hayranları, dillere pelesenk olan, yıllardır dillerinden düşürmedikleri eserleri, Türkçe, Lazca, Ermenice, Kürtçe, Zazaca, Arapça, Farsça, Gürcüce, Hemşince, Ladino ve Rumca olarak dinleyecekler.
MERHABA kaybolmaya yüz tutmuş, ortak acılar çeken halkların kendi dillerinde MERHABA’sıdır. Aynı havayı soluyan farklı etnik kimliklere sahip olan halkların bir arada kardeşçe yaşayabileceğinin de MERHABA’sıdır.
Zülfü Livaneli önderliğinde, Bülent Seyhan yapımcılığında ve Mehmethan Dişbudak yönetiminde, Livaneli’nin hediye ettiği 12 parçasından oluşan albümün ilk konserini kaçırmayınız.


Toygar Işıklı
Tarih: 12 Ocak Çarşamba - Kapı açılış: 22:00

Ezel, Aşk-ı Memnu ve Fatmagül’ün Suçu Ne? Dizilerinden çok yakın tanıdığımız, dizi ve film müzikleri bestecisi Toygar Işıklı, yayımladığı albümünün ilk konseri ile Jolly Joker Balans sahnesinde…


Karmate
Tarih: 13 Ocak Perşembe - Kapı açılış: 22:00

Karmate, 2008'in temmuz ayında grup üyelerimizden Resul Dindar , İsmail Avcı ve Oktay Üst tarafından kurulmuştur. Karmate (karmaûe), Lazca'da "değirmen" demektir. Karadeniz'de üretimi,emeği ve karşılıksız yardımlaşmayı simgeleyen Karmate, korunmaya değer otantik yapısı ile, kaybolmaya yüz tutmuş dilleri,müziği ile yaşatmayı ve arşivlerde kalan ezgileri ortaya çıkarmayı, kendisine hedef olarak belirlemiş olan bizler için; grubu ifade edebilecek anlamlı bir simge olmuştur.


Emre Aydın
Tarih: 14 Ocak Cuma - Kapı açılış: 22:00

4 yıllık bir aradan sonra “Kağıt Evler” albümü ile müzikseverlerle buluşan Emre Aydın, Jolly Joker Balans sahnesinde…


Yaşar
Tarih: 15 Ocak Cuma - Kapı açılış: 22:00

Türk pop müziğinin değişilmez besteci, yorumcu ve söz yazarı YAŞAR, Jolly Joker Balans’ta…


Saki Çimen
Tarih: 19 Ocak Çarşamba - Kapı açılış: 22:00

Saki Çimen’e dev bir kadronun eşlik edeceği ‘Saki Çimen & All Star Orkestra’ konseri 19 Ocak Çarşamba Jolly Joker Balans sahnesinde…
Cahit Berkay – Yaylı Tambur
Cem Yılmaz – Davul
Kürşat Başar – Saksafon
Sırrı Süreyya Önder – Cümbüş
Erdem Akakçe – Bas
Nebil Özgentürk - Bağlama


Levent Yüksel
Tarih: 21 Ocak Cuma – Kapı Açılışı : 22 :00

Levent Yüksel, Jolly Joker Balans sahnesinde…
İlk solo albümü “Med Cezir”den , “Kadın Şarkıları”na uzanan bir süreçte müziği kadar güçlü sesi ve içten sözleri ile de sevilen sanatçı, en güzel eserlerini yorumlayacağı gecede, son albümünden en yeni şarkılarını da seslendirecek.


Gripin
Tarih: 22 Ocak Cumartesi Kapı açılış: 22:00

Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, 3. stüdyo albümleri “M.S. 05 03 2010”u söz, beste ve yorumlarıyla eski albümlerine oranla daha olgun bir albüm olarak değerlendiriyor.
Çalışmanın çıkış tarihi olan 5 Mart 2010’dan da esinlenen grup üyeleri her açıdan kendi “milat”ları olarak tanımladıkları albümün adını “M.S. 05 03 2010” olarak belirlediler.
Albümün çıkış şarkısı olan “Durma Yağmur Durma”nın video klibi ile de büyük beğeni toplayan Gribin, geçmişten günümüze birbirinden seçkin parçaları ile JOLLY JOKER BALANS sahnesinde.


Soner Sarıkabadayı
Tarih: 26 Ocak Çarşamba Kapı açılış: 22:00

Buz- Pas ve son olarak Sadem isimli şarkıları ile 2010 yılının en dikkat çeken besteci ve yorumcusu Soner Sarıkabadayı, hız kesmeden konser maratonuna devam ediyor. Sarıkabadayı, Jolly Joker Balans sahnesinde, sevenlerine unutulmaz saatler yaşatacak.


Dervişan
Tarih: 27 Ocak Perşembe - Kapı açılış: 22:00

Cem Karaca'nın dört yıl birlikte çalıştığı "Dervişan" 1974'te kuruldu. CemKaraca, Ünal Büyükgönenç, Hüseyin Sultanoğlu, Uğur Dikmen, OğuzDurukan'dan oluşan gruba elemanların ayrılmaları nedeniyle daha sonraları Taner Öngür, Kılıç Danışman, Tahsin Ünüvar, Sefa Ulaştır da katıldı. Cem Karaca'nın hem müzikalite hem de politik tavır açısından en radikal, en iyi eserlerini sunduğu dönem, kuşkusuz "Dervişan"lı dönemdir. "Dervişan" bir Anadolu pop grubu olarak kurulmuş olsa da, yeniden düzenlenen eserlerde bile toplusal muhalefetin ağırlığı kendini hissettiriyordu. Bu aşık Mahzuni Şerif'in birçok eserinin repertuara alınmasından da hissediliyordu. Ancak Dervişan'ın en önemli yanlarından biri, bestelerin kırlardan kurtulup kentlere yönelmiş olmasıdır. Artık şarkılarda, öldürülen öğrencilerden, kafası boş hayallerle doldurulan tamirci çıraklarına, taşradan büyük şehre gelen gençlerden, ay sonunu getiremeyen emekçilere kadar kentin farklı görüntüleri yer alıyordu. "Parka", "Tamirci Çırağı", "Mor Perşembe", "Yoksulluk Kader Olamaz", "Beni Siz Delirttiniz", "İşçi Marşı" gibi eserler, '70'lerdeki yaşantının görüntülerini çizmesi açısından önemlidir. Cem Karaca'nın bu dönemlerdeki başarılı eserlerinin büyük bir çoğunluğunda, teatral bir havanın, bir öykü anlatımının örgü mantığıyla birbirini tamamlayacak melodi ve enstrümanlarla sunulmasının rolüne dikkat edilmesi gerekiyor. Karaca, bu çalışmalarının hepsinde, bozuk düzene karşı bir kavgaya davet ediyordu dinleyenleri. Toplumsal muhalefetin yoğun olduğu '70'lerde, birçok sanatçı politik çizgiyi sürdürüyordu. Ancak bir bütünlük içerisinde düşünüldüğünde, müzikal yapıyı içeriğe kurban etmeden, politikayı müziğe taşıma başarısını gösteren müzisyenlerin başında geliyordu Cem Karaca. "Yoksulluk Kader Olamaz" uzunçaları, her parçanın bir piyanoyla sunulan kısa bir melodiyle birbirine bağlanması yönüyle konsept olma açısından da önemlidir ve bu yöntem, Karaca'nın daha sonraki çalışmalarının da habercisidir. "1 Mayıs" ve "Durduramayacaklar Halkın Akan Selini" 45'likleri hem Dervişan'ın hem de Cem Karaca'nın radikal söyleminin sonuydu.Dervişan; İSKENDER PAYDAŞ, LEVENT BAKİ, SEFA ULAŞTIR ve HAMİ BARUTÇU ile yoluna devam etmektedir.


MFÖ
Tarih: 28 Ocak Cuma - Kapı açılış: 22:00

Türk pop ve rock müzik tarihinin gelmiş geçmiş en sevilen şarkılarının sahibi ve Türkiye'nin en köklü müzik gruplarından biri olan efsane topluluk Mazhar Fuat Özkan üçlüsü, tüm enerjileri ve en sevilen parçalarıyla JOLLY JOKER BALANS sahnesinde.
MFÖ eşliğinde unutulmaz bir JOLLY JOKER BALANS gecesine hazırlıklı olun.


Yüksek Sadakat
Tarih: 29 Ocak Cuma - Kapı açılış: 22:00

Eurovision 2011 Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek olan YÜKSEK SADAKAT'ın yeni albümünün ilk konseri…
Yüksek Sadakat konseri saat 22:00 ‘de başlayacaktır. Yüksek Sadakat konserinden sonra 00:30 ‘da KOLPA sahne alacaktır.
Bir çoğumuzun ezbere bildiği ve hep bir ağızdan söylemekten büyük zevk aldığı parçaları ve yayınladığı 2 albüm ile dinleyicilerinin beğenisini toplayan YÜKSEK SADAKAT; 3. albümü tamamlamasının ardından JOLLY JOKER BALANS sahnesinde kaldığı yerden konserlerine devam ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER