14.08.2017

Kenan Doğulu yeniden Harbiye' de!

Müzikseverlerin heyecanla beklediği Kenan Doğulu buluşmasına son 1 gün kaldı. Eşsiz müzik ve sahne şovunu bir arada bulmak isteyenler detaylar haberimizde.

Kenan Doğulu, BKM organizasyonuyla gerçekleşecek Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında 15 Ağustos Salı günü yoğun istek üzerine ikinci kez Açıkhava sahnesinin büyülü atmosferinde hayranlarıyla buluşacak.

Kenan Doğulu yeniden Harbiye' de
 
Kenan Doğulu, her yıl binlerce hayranıyla bir araya geldiği İstanbul’un en özel konser mekanında birbirinden önemli müzisyenlerden oluşan dev orkestrası ve özel tasarlanan sahnesiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Harbiye’ nin en eğlenceli, müzik dolu gecesinde dillerden düşmeyen şarkılarıyla hayranlarını coşturacak.
 
Harbiye’ de sürprizlerle dolu konser
y
Her konserinde seyirciyi kendisine hayran bırakan Kenan Doğulu, sahnede ağırlayacağı Def Jam Erbane grubu ile Harbiye’ye özel sürpriz konukları, muhteşem sahne enerjisi, performansı ve  şovlarıyla geceye damgasını vuracak.

Konser için çok özel bir repertuvar hazırlayan Kenan Doğulu’ya Ney üstadı Eyüp Hamiş ve perküsyon ustası Orhan Topçuoğlu gibi değerli müzisyenler sahnede eşlik edecek.
 
*Bu muhteşem konserde yerinizi ayırtmak için biletler Biletix’te… 
*Konser saati:21.00

 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER