Pudra.com 02.11.2011

Kurban Bayramı’nda hangi şarkıcı nerede sahne alacak?

Bayram tatilinde kendinize ve sevdiklerinize müzik ziyafeti çekmek isterseniz şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmalısınız. Peki hangi şarkıcılar hangi otellerde sahne alıyor? İşte listesi…

1- Kurban Bayramı’nı Mardan Palace’ta geçirmeyi tercih edecekler 6 Kasım’da Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, 8 Kasım’da da Ajda Pekkan ile keyifli birer gece geçirecekler.

Kurban Bayramı’nda hangi şarkıcı nerede sahne alacak?

2- Kıbrıs Cratos Premium Hotel’de 5 Kasım’da Bülent Ersoy, 8 Kasım’da Serdar Ortaç, hayranlarıyla buluşacak. Kaya Artemis Resort’un bu bayram sürprizi Volkan Konak olacak. Funda Arar, 7 Kasım’da Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alacak. Noah’s Ark Deluxe Otel’de 8 Kasım’da Sibel Can, Salamis Bay Conti’de 7 Kasım’da Petek Dinçöz, hayranlarıyla buluşacak. Malpas Hotel’de 6 Kasım’da Safiye Soyman ve Faik Öztürk, 7 Kasım’da Coşkun Sabah ile Oryantal Didem, 8 Kasım’da da Yıldız Tilbe bayram keyfini zirveye çıkaracak.

3- Rixos Premium Bodrum’da 6 Kasım’da Sinan Erkoç, 8 Kasım’da Suat Ateşdağlı bayram eğlencesini doruğa çıkaracaklar. İsis Otel’de de 7 Kasım gecesi Sinan Erkoç sahne alacak.

4- Sueno Hotels Beach Side’de bu bayramın sürprizleri, 6 Kasım’da Zara, 8 Kasım’da Altay olacak. Susesi Luxury Resort’ta da bayram yıldızlarla dolu geçecek. 6 Kasım’da Özcan Deniz, 7 Kasım’da Murat Tekyıldız, 8 Kasım’da Işın Karaca tesiste sahne alacak.

5- Termal tesisler bu bayram yıldızların enerjisiyle daha da sıcak olacak. 7 Kasım’da Korel Thermal Resort’te Işın Karaca, 8 Kasım’da Afyon Sandıklı Park Thermal Otel’de Ali&Aysun Kocatepe, Oruçoğlu Thermal Otel’de 8 Kasım’da Bengü sahne alacak.

6-. İğneada Resort Otel’de 7 ve 8 Kasım’da Yeşim Salkım, 9 Kasım’da Ümit Yaşar bayramı misafirleriyle kutlayacak. Klassis Resort Hotel Silivri’de, 7 Kasım’da Altay ve 8 Kasım’da Linet sahne alacak. Büyük Abant Otel’de de 8 Kasım’da, Hakan Altun misafirlere keyifli bir gece yaşatacak.

7- Antakya Ottoman Palace Thermal Resort&SPA 8 Kasım’da Kubat’la misafirlerine güzel bir bayram hediyesi verecek. 7 Kasım’da Alanya’daki Goldcity Tourism Complex Zerrin Özer ile renklenecek. Çeşme Ilıca Otel, 8 Kasım gecesi Emel Sayın’ın sahne alacağı keyifli bir geceye tanıklık edecek.

Rezervasyon içi: Odeon Tours Çağrı Merkezi: 444 0 684
www.odeontatil.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER