Pudra.com 01.03.2012

Kürşat Başar Dörtlüsü ve İlham Gencer Orient Bar'da

Ocak ve şubat aylarında 15 günde bir Pera Palace Hotel’in efsanevi barı Orient Bar’da müzikseverlerle buluşan Kürşat Başar Dörtlüsü; mart ayı boyunca da performanslarını sergilemeye devam edecek.

Öz kimliği ile kültür-sanata kucak açmayı misyon edinen Pera Palace Hotel, soğuk mart ayını sıcak melodilerle ısıtacak. Açıldığı günden bu yana konuklarına çay saatlerini canlı piyano melodileri eşliğinde sunan Pera Palace Hotel, mart ayı boyunca perşembe, cuma ve cumartesi günleri 15.00-18.00 saatleri arasında değerli müzisyen İlham Gencer’in parmaklarından dökülecek melodilerle çınlayacak...

Kürşat Başar Dörtlüsü ve İlham Gencer Orient Bar'da

İlk kez 21 Ocak Cumartesi akşamı Orient Bar’da ‘Pera’da Zaman’ adlı programlarıyla sahne alan Kürşat Başar Dörtlüsü, 3 ve 17 Şubat akşamlarında da Türk ve yabancı parçaların caz versiyonlarını konuklarının beğenisine sunmuştu. Eski İstanbul gecelerinde olduğu gibi; tarihi atmosferde caz performanslarıyla nostalji yaşatan ve büyük beğeni toplayan program, mart ayında da devam edecek.

İki haftada bir Orient Bar’da sahne almaya devam edecek olan Kürşat Başar Dörtlüsü, 2-16 ve 30 Mart Cuma akşamları da müzikseverlerle buluşacak.

Saksafonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, basta Uğur Yalçın ve davulda Alp Türeci’nin olduğu ‘Kürşat Başar Dörtlüsü’ne; Pera Palace Hotel’deki ‘Pera’da Zaman’ gecelerine özel olarak, muhteşem sesiyle Şenay Lambaoğlu eşlik ediyor.

Topluluğun repertuvarında ünlü caz şarkılarının yanı sıra, bugüne kadar 9 albüme imza atan ve son çalışması ‘Gözbebeğim’i geçtiğimiz ay yayınlayan Burçin Büke ve gazeteci-yazar kimliğinin yanı sıra, uzun yıllardır sürdürdüğü müzisyenlik yönünü geçen yıl profesyonel dünyaya taşıyan Kürşat Başar’ın bestelerinden türkü yorumlarına kadar farklı bir yelpaze bulunuyor.

Orient Bar’da 22.00’de başlayacak olan tüm performanslar için önceden yer ayırılması gerekiyor.

Rezervasyon: 0212 377 40 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER