@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.10.2016

Lara Fabian İstanbul'a geliyor

Geçen sene 3 gece üst üste kapalı gişe konser veren Lara Fabian, tekrar Türkiye'ye geliyor. Konserin ne zaman ve nerede olacağı haberimizde!

Lara Fabian İstanbul'a geliyor, bu da o muhteşem sesi canlı olarak bir kez daha dinleyebileceğimiz anlamına geliyor. Dünya genelinde 20 milyonun üzerinde albümü satılan Lara Fabian, geçen sene Zorlu PSM’de 3 gece üst üste kapalı gişe konser vermişti. Bu sene de 8 Aralık'ta yine Zorlu PSM'de müzik severlerle buluşacak Lara Fabian. İşte geçen sene konsere gidemeyenler veya gidip de doyamayanlar için harika bir fırsat.

Lara Fabian İstanbul'a geliyor
8 Aralık’ta Zorlu PSM’de müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacak Lara Fabian konserinin biletleri 170-280 TL arasında değişiyor. Türkiye’yi çok sevdiğini her fırsatta dile getiren sanatçının, İstanbul konseri için biletleri Biletix'ten alabilirsiniz.
Lara Fabian İstanbul'a geliyor




















Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Ünlü keman virtüözü Nigel Kennedy İstanbul'a geliyor!
Klasik müzik sevenlere güzel bir haberimiz var. Nigel Kennedy, Jimi Hendrix repertuarıyla İstanbul'da Kasım ayında konser verecek.

Simple İstanbul ile dünya mutfağına yolculuk
Dünya mutfağından farklı lezzetler sunan Simple İstanbul açıldı! Nefis Galata Kulesi manzarası ile Simple İstanbul Pudra.com'da.

En iyi bekarlığa veda mekanları
Mutluluk yemini etmeden önce en yakın arkadaşlarınızla bekarlığa veda etmek istemez misiniz? Pudra.com olarak doyasıya eğleneceğiniz en iyi bekarlığa veda mekanlarını seçtik.

İlk deneysel çay laboratuvarı: Melez Tea Lab
Çay severler bu habere bayılacak! İstanbul'un ilk deneysel çay laboratuvarı Melez Tea Lab, çay koleksiyonları ve sıradışı tatları ile Reşitpaşa'da!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER