Selen Serdaroğlu 29.08.2018

Madonna'nın MET Gala 2018'deki muhteşem performansı

Madonna'nın 7 Mayıs 2018 tarihinde New York'ta gerçekleşen MET Gala'daki muhteşem performansının düzenlenmiş videosu nihayet yayında!

7 Mayıs 2018 tarihinde Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü" teması ile gerçekleşen MET Gala'daki muhteşem performansı ve aradan geçen yıllara rağmen renginden hiçbir şey kaybetmeyen sesi ile davetlilere unutulmaz anlar yaşatan Madonna'nın bu dillere destan performansının Dany B. Tull imzalı düzenlenmiş videosu nihayet Madonna'nın resmi Youtube hesabında yayına girdi. 
 
Madonna Met Gala 2018 performansı

Madonna, 3 parçalık performansında, müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran Like A Prayer parçasının yanı sıra, 2018 yılında çıkardığı single'ı Beautiful Game'i ve her ne kadar Leonard Cohen'in olsa da, acı bir şekilde kaybettiğimiz Jeff Buckley'in 1994 yılında çıkardığı ilk ve tek albümü Grace'te yer alan ve onlarca şarkıcının Jeff Buckley'in anısına tekrar, tekrar ve tekrar yorumladığı Hallelujah parçasını yorumladı.

 

Dany B. Tull tarafından düzenlenen video için yorumlar ise, şarkıcının yaşına rağmen halen ne kadar muhteşem bir sese sahip olduğu, hatta eskisine oranla daha da geliştiği yönünde oldu. 

Sözü gerçek bir diva olan Madonna'yı dinledikten sonra size bırakıyoruz...

MET Gala nedir?

ABD'nin New York şehrinde yer alan ve dünyanın en önemli müzeleri arasında bulunan Metropolitan Sanat Müzesi (Metropolitan Museum of Art - Met) Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen etkinliğin 2018 teması “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" - Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü olduğu için etkinlik boyunca dini temaların yoğun bir şekilde kullanıldığı kostüm şöleni yaşanmıştı.
 
Rihanna & Madonna

Rihanna'nın Maison Margiela by John Galliano imzası taşıyan Papa kostümü, siyahi ve bir kadın olması nedeniyle, sosyal medyada kadın erkek eşitliği anlamında da önemli bir mesaj olarak görüldü. Madonna'nın etkileyici gotik kostümü Jean Paul Gaultier imzalıydı. Bu sayede Madonna da Gala'nın en dikkat çekici isimlerinden biri olmayı başarmıştı. 

Madonna'nın performansına ve Gala kostümüne dair fotoğraflarını görmek için fotoğraf galerimize tıklayın.

İlgili haberlerimiz:

​Met Gala 2018 kırmızı halı görünümleri
Met Gala dün gece New York'ta gerçekleşti. Galanın 2018 teması Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü'ydü. İşte Met 2018 kırmızı halı görünümleri!

Met Gala 2018 makyaj trendi: Melek ışıltısı
Her yıl mayıs ayında gerçekleşen ve moda dünyasının Oscar töreni olarak tanımlanan Met Galasında, 2018 yılı trendi melek ışıltısı oldu.

​Met Gala 2017'nin en şıkları
Heyecanla beklenen Met Gala 2017, dün akşam ünlülerin kırmızı halı geçidine sahne oldu. Bu yıl tema neydi, kimler neler giydi? Görmek için habere tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2