pudra.com 31.03.2010

Manu Katche ile cazın ruhu İş Sanat’'ta

Sting’in efsane davulcusu Manu Katche, yepyeni albümü “Third Round”la İş Sanat’a konuk oluyor.

Kendine özgü davul stiliyle caz dünyasının tartışmasız en büyük isimlerinden olan Manu Katche son albümü “Third Round”dan sıfır kilometre parçalarla, 1 Nisan Perşembe akşamı İş Sanat sahnesine konuk olacak.

Manu Katche ile cazın ruhu İş Sanat’'ta

Mart başında piyasaya çıkan yeni albümünün tanıtım turnesi kapsamında İstanbul’da Türk dinleyicisiyle buluşacak Manu Katche, Fildişi sahillerinden cazın kollarına uzanan yolculuğuna İş Sanat sahnesinde devam edecek.

Manu Katche efsane davulcu
80’lerde bir pop davulcusu olarak parlayan Fildişi asıllı Fransız davulcu Manu Katche, 1989’da ECM’in 20. yıldönümü etkinliğinde Jan Garbarek ve Ravi Shankar’la çaldıktan sonra bir caz bestecisi, davulcusu ve grup lideri olarak kariyerinin ışıltılı dönemine adım attı. İlk solo albümü” It's About Time”ı 1992 yılında yayınlayan Katche, stiliyle eleştirmenlerden büyük övgü aldı. “Nothing Like the Sun” şarkısında Sting için çaldığı davullarsa o güne kadar sanatçının çalıştığı tüm davulcuları gölgede bırakır nitelikteydi.

Manu Katche, Peter Gabriel ve Sting’le yaptığı çalışmaların yanı sıra Tori Amos, Eurythmics, Jeff Beck, Youssou N’Dour, Joe Satriani ve Loreena McKennitt gibi farklı türlerde müzik yapan sayısız yıldız sanatçıya albümlerinde davuluyla eşlik etti. Stili Afrika ritimleri ile klasik davulun caz şemsiyesi altında etkileşimi olarak tanımlayabilecek olan Katche’nin davulu, nefesliler, piyano ve basın rahatça hareketine olanak sağlayan bir arka plan oluşturuyor.

İş Sanat’taki konserinde sanatçıya piyanoda Alfio Origlio, basta Laurent Vernerey, saksafonda Petter Wettre eşlik edecek.





“Third Round” MANU KATCHÉ KONSERİ
Konser tarihi: 1 Nisan Perşembe 2010
Saat: 20.00
Adres: İş Sanat / İş Kuleler – Levent
Satış noktaları: Ana Gişe - 0212 316 10 83, Biletix – 0216 556 98 00

www.biletix.com

Bilet Fiyatları: 1. Kademe 35 TL / 2. Kademe 30 TL / 3. Kademe 25 TL / İndirimli 20 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER