04.06.2018

Melody Gardot & Benjamine Clementine 25. İstanbul Caz Festivali'nde!

Çeyrek yüzyılı deviren İstanbul Caz Festivali, bu yıl 27 Haziran'da Melody Gardot'yu, 5 Temmuz'da ise yeni nesil deha Benjamine Clementine'i konuk ediyor.

25. İstanbul Caz Festivali Bir Kez Daha Dünyaca Ünlü Sanatçılara Ev Sahipliği Yapıyor

Melody Gardot ve Benjamine Clementine Türkiye'de

Çeyrek yüzyılı deviren İstanbul Caz Festivali, bu yıl da 26 Haziran – 17 Temmuz arasında caz ve dahasını izleyiciyle buluşturacak. Sanatçılarımızdan etkileyici vokaliyle Melody Gardot ve yeni nesil deha olarak kabul edilen Benjamine Clementine, 25. İstanbul Caz Festivali’nin konukları olacaklar.

Festival biletleri 18 Nisan Çarşamba günü 10.30’dan itibaren Biletix satış kanalları ve ana gişe İKSV’de satışa çıkıyor. Ayrıntılı bilgi için: http://caz.iksv.org/tr
 
Melody Gardot ve Benjamine Clementine


Melody Gardot | 27 Haziran Çarşamba – 21.00 – UNIQ Açık Hava Sahnesi

Melody Gardot için, müzik yapmak, boş bir tuvale renklerini savuran Jackson Pollock’un cesaretine sahip olmak demek. Yıllar önce başından geçen ağır trafik kazası sonrasında, kendi şarkılarını yazmaya başlayarak, bu şarkılarla hayata tutunan Melody Gardot, aynı zamanda müziğin iyileştirici gücüne de sonsuz inanıyor.

Benjamine Clementine | 5 Temmuz Perşembe – 21.00 – Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi 

Aşk, melankoli ve başkaldırının ses bulduğu müthiş baladlarıyla Benjamin Clementine, hem tutkulu bir vokal hem de şarkı sözü yazarı ve hatta şair olarak, ilk kez 2013’te Jools Holland’ın sahnesinde kendini dünyaya tanıttığından beri, dinleyicilerinin duygu haritalarında melodileriyle sağlam bir yer edinmeyi başaran, had safhada ilham verici bir sanatçı. Benjamin Clementine’in, edebiyatla müziğin tek vücut olup izleyiciyi büyülediği teatral sahnesini kaçırmayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER