Pudra.com 22.05.2012

Mono Festival 30 Haziran'da başlıyor!

Mono Festival 30 Haziran Cumartesi Solar Beach'de başlıyor. Festivalde, Indie pop-rock, alternatif, punk gibi günümüz hit müzik türlerinden dünyaca ünlü sanatçılar ağırlanacak.

30 Haziran Cumartesi günü Solar Beach'te gerçekleşecek olan Mono Festival'de müzik dünyasının yenilikçi ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli ve yabancı isimleri, gündüz saatlerinden itibaren sahne alacak.

Mono Festival 30 Haziran'da başlıyor!

Güneşi, denizi ve kumsalı müzikle birleştiren ve aynı zamanda şehre taşıyan tek festival olan Mono, bu yaz unutulmayacak bir program ile müzikseverlerin karşısında.

30 Haziran Cumartesi günü kapılarını sabah 10.00'da açacak olan Mono Festival'de 4 farklı sahne yer alıyor. Yerli ve yabancı grupların gün boyu sahne alacağı festivalde DJ setleri de var.

Mono Ana sahnesi: Indie Pop-rock, alternatif, punk gibi günümüz hit müzik türlerinden dünyaca ünlü sanatçılar ağırlanacak.

Burn Electronica & Dubstep Sahnesi: Müzik piyasasının son dönemlerde parlayan yıldızı haline gelen Dubstep'in profesyonelleri bu sahnede buluşacak.

Beach Bums: Reggae, lounge, chillwave ve indie parçaları ünlü DJ'ler tarafından günün erken saatlerinden itibaren plaj sahnesinde dinlemek mümkün.

Dinamo Lounge: Şehrin sesi Dinamo FM DJ'leri ve prodüktörleri tüm festival boyunca Dinamo Lounge'da sahne alacak.

Yabancı Sanatçılar: Gogol Bordello, Metric, The Horrors, Oh Land, Com Truise, Night Slugs

Yerli Sanatçılar: Agent Orange, Barış Bergiten, Büber, Cervus, Club Bangkok, Dancing Birds Feel The Beat, Evrim Tüfekçioğlu (DearHead), Discolog, DJ Çağrı, Doğukan İres, (((emre))), Grup Ses Beats Kaan Düzarat, Mabbas, Muzo B, Radyo Babylon Soundsystem, Ras Memo, Rashit, Shangri-La Soundsystem, Style-ist, The Ringo Jets, Tutan, Yakuza, Yesh! Me Lady.

Bilet fiyatları: Tam - 125 TL, öğrenci - 100 TL

Ayrıntılı bilgi için:
www.monofestival.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER