@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.10.2014

Morrissey yeniden İstanbul’da

Yaşayan efsane Morrissey kısa bir aradan sonra yeniden İstanbul’da! Morrissey konseri 7 Aralık’ta Volkswagen Arena’da, biletler satışta!

Ünlü alternatif rock müzik grubu The Smiths’in vokalisti Morrissey kısa bir aradan sonra yeniden İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. Daha önce 19 Temmuz 2012’de İstanbul’da verdiği konserle çok konuşulan ve izleyenleri sahne performansıyla kendine bir kez daha hayran bırakan Morrissey, şimdi de son albümü "World Peace Is None of Your Business"da yer alan "Istanbul" şarkısını İstanbul’da seslendirmeye geliyor.

Morrissey yeniden İstanbul’da

Avrupa turnesi kapsamında 7 Aralık 2014 Pazar akşamı İstanbul Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşacak Morrissey'in, son albümünün ikinci single’ı olarak yayınlanan ve İstanbul’un sokaklarından ses kayıtları da içeren “İstanbul” şarkısını bu kez İstanbullu hayranlarıyla birlikte söylemeye hazırlanıyor.

Yaşayan efsane Morrissey’in muhteşem sahne performansını canlı canlı izlemek istiyorsanız, yoğun ilgi gören konserin biletlerini bir an önce tükenmeden alın!


Etiket: morrissey, konser, rock
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER