pudra.com 07.01.2010

Müziğin yıldızını seç

Miller Music Factory yarışmasının oylamaları başladı. Geleceğin yıldızlarını keşfetmek için siz de favorinize oy verin.

Müzik, eğlence ve yenilik deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Miller tarafından bu yıl 6. kez düzenlenmekte olan Miller Music Factory’de katılımlar sonuçlandı. Şimdi söz hakkı müzik severlerde! 17 Ocak’a kadar www.millermusicworld.com adresinden oy kullanarak geleceğin yıldızını keşfetme yolunda sizin de bir payınız olsun…

Müziğin yıldızını seç

11 Ocak’ta Millermusicworld web sitesi üzerinden açıklanacak olan ilk 10 arasından, 17 Ocak tarihine kadar devam edecek olan oylama ile MMF finalistleri belli olacak. Jüri değerlendirmesinin yanında, müziği yaşamının ayrılmaz bir parçası olarak gören site üyelerinin oyları, “Miller Music Factory ’09” finalistlerinin seçiminde büyük önem taşıyacak.

Miller Music Factory finali…


20 Ocak tarihinde açıklanacak olan Miller Music Factory’nin ilk 3 finalisti, 27-28-29 Ocak tarihlerinde, her kategoride alanında isim yapmış profesyoneller, sanatçılar ve jüri üyelerinin katılımı ile gerçekleşecek olan workshop’lara katılma hakkı kazanacak. Miller Music Factory’nin yeni yıldızları ise 30 Ocak 2010’da İKSV’nin yeni evi Deniz Palas’ta yer alan SALON’da gerçekleşecek olan muhteşem final gecesi ile belli olacak. Yarışma jüri üyeleri arasında Ali Şahinbaş, Mehmet Tez, Kaan Sezyum, Murat Abbas, Fuat ve Funky C gibi Türkiye’de müzik ile uğraşan çok önemli isimler var.

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak; ödüller arasında, yeni yetenekler, yetenek avcıları ve müzik severleri bir araya getirmeyi amaçlayan “Miller Miami 2010”da sahne alma şansı yer alıyor. “Miller Miami 2010”un, müzik dünyasından en önemli isimlerin ve yetenek avcılarının katıldığı, dünyanın en büyük elektronik müzik etkinliği Winter Music Conference ile aynı anda Miami’de gerçekleşecek olması büyük önem taşıyor.

Miller Music Factory kategorileri

‘En İyi Performans’ kategorisi altında; yarışmacıların hız ve sahnedeki kelime oyunları ile izleyenleri şaşırtabilecekleri ‘En İyi Hip Hop Sanatçısı / Grubu’ ve grunge, brit rock, indie rock ve türevlerindeki eserleri gruplarıyla birlikte adeta bir ‘rock star’ edasıyla yorumlayabilecekleri ‘En İyi Alternatif Rock Sanatçısı / Grubu’ ve “En İyi Cover” bölümleri ve yarışmacıların en sevdiği parçaları miksleyerek yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri ‘En iyi DJ’, bulunuyor.

‘En İyi Prodüksiyon’ kategorisinde ise; house, techno, electro, breakbeat ve alt türevleri alanında dans parçalarını sunabilecekleri ‘En İyi Dans Parçası’ ve ambient, downtempo, electronica, funk, reggae & dub, drum’n bass, triphop, nu jazz tarzlarında ya da kendilerinin belirleyeceği bir tarzda yaratıcılıklarını kanıtlayabilecekleri ‘En İyi Elektronika Parçası’ bölümleri bulunuyor.

Miller Music Factory’nin 2006 yılı birincisi “Bedük” ve 2007 yılı birincisi “Mustafa Keçeli” Miller ile 2008 Seattle Bumbershoot Festivali’ne VIP konuk olarak katıldı. Bedük; “Emin olun, artık iyi ve kaliteli müziğe destek olan bir marka var...” diyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER