Pudra.com 14.02.2012

Nardis Jazz Club'te Mart 2012 konserleri

Nardis Jazz Club Mart ayında caz severlere keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Mart programı yerli ve yabancı caz sanatçılarıyla dolu olan etkinliğe bir de yarışmalar ekleniyor.

Nardis’te Mart ayında, gitarist Kerem Türkaydın, trompetçi İmer Demirer, vokalist Jehan Barbur, Ferhat Öz (Dünya Kadınlar günü için çok özel bir proje hazırladı. Cazda Kadının Adı Var!), Luiz Ernesto Gomez, vokalist Sibel Köse, gitarist Önder Focan, vokalist Meltem Ege, bascı Nezih Yeşilnil, vokalist Ece Göksu, vokalist Elif Çağlar, gitarist Cem Tuncer, gitarist Neşet Ruacan, vokalist Dilek Sert Erdoğan konserleri ile müzik severlerle buluşuyor.

Nardis Jazz Club'te Mart 2012 konserleri

Nardis’te mart ayında iki yarışma yapılacak. Birisi 8 yıldır gençleri uluslararası yarışmalara taşıyan "Genç Caz Vokal Yarışması". NTV Radyo’nun destekleri ile bu yıl iki yarışmacı ve jüri üyesinin gönderileceği yarışma her zaman çok keyifli ve çok çekişmeli oluyor. Diğeri ise Dore Müzik ile 3.sü yapılacak olan "Genç Gitarist Yarışması". Başarılı gençlerden birisi oldukça kıymetli bir caz gitara sahip olacak.

Garanti Caz Yeşili’nin 15. yılı kapsamında Nardis’te sahne alacak olan Diana Krall ile yaptığı konserler ve kayıtlar ile adından çok söz ettiren Amerikalı davulcu Jeff Hamilton kendi üçlüsü ile çok keyifli 2 gece geçirtecek.

Bu ay yine uluslararası isimler Nardis’te göz dolduracak. Koreli piyanist Hey Rim Jeon, Amerikalı vokalist Sera Leib, Estonyalı tenor saksofoncu Kestutis Vaiginis bunlar arasında.

Ayrıca Amerika’da yaşayan piyanistimiz Kamran İnce ve çellocu Rahşan Apay, Hollanda’da yaşayan vokalistimiz Sanem Kalfa Nardis’te müziğin doruk noktasında olacak gecelere imza atacaklar.

NARDIS JAZZ CLUB
Kuledibi Sokak No.14 Galata-Istanbul 0212-2446327


Konser takvimi için:
nardisjazz.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER