Pudra.com 06.06.2011

Nardis Jazz Club'te Temmuz 2011 Konserleri

Nardis Jazz Club, Temmuz ayında da cazseverlere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Haziran ayında, kaliteli müzik için Nardis'e mutlaka gidin!

01 Temmuz 2011 Cuma (22:30-01:30)

Nardis Jazz Club'te Temmuz 2011 Konserleri
Sibel Köse Quartet
Sibel Köse (vo), Kürşad Deniz (p), Erdal Akyol (b), Cem Aksel (d).

Sibel Köse Ankaralı. TED Ankara Koleji'nin ardından ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Caz ile ilgili ilk çalışmalarına üniversitede öğrenci olduğu yıllarda başladı. Polonya’da seminerlere katıldı. 1987 yılından bu yana Sibel Köse konserlerde, radyo ve TV programlarında yer almakta, yerel ve uluslararası caz festivallerine katılmaktadır. Polonya'nın Zamosc kentinde düzenlenmiş olan Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması'nda birincilik ödülü aldı. “Nina Simone Tribute” konserinde Dee Dee Bridgewater, Raul Midon ve Stacey Kent ile aynı sahneyi paylaşan Köse, Polonya’da bir de albüm çıkardı. Bu gece grubuyla sizlere caz standartlarının yorumuya keyifli bir gece geçirtecekler.
Giriş: 30 TL

02 Temmuz 2011 C.tesi (20:00-01:30)
ISTANBUL CAZ FESTİVALİ / TÜNEL ŞENLİĞİ
Spiral Quartet
Philippe Poussard (ss, aflt), Bruno Angelini (p), François Charles Delacombe (b), Christian Lété (d).

Fransa’da yayınlanan Jazz Magazine dergisinde Franck Bergerot’nun “başından sonuna kadar büyüleyici bir CD” olarak nitelediği “Kaléidoscope” albümüyle 2008 yılı başlarında dikkat çeken çağdaş caz grubu Spiral Quartet, kuruluşundan itibaren Fransız ve Türk kültürleri arasında yakınlaşmayı hedeflemiş ve ilk konserlerinde bile repertuvarında Türk halk müziği ezgilerine yer vermiştir. Bu eğilim onları yeni ufuklara, “Diyar Diyar Jazz - Turkish Journey” adlı albümlerini A.K Müzik Yapım ve Organizasyon bünyesinde çıkarmaya götürmüştür. Albüm cazseverler dışında da geniş bir dinleyici kitlesine hitap etmektedir.
http://www.myspace.com/spiralquartet

Meltem Ege Band
Meltem Ege (vo), Önder Focan (g), Kağan Yıldız (b), Ferit Odman (d).

Meltem Ege Syracuse, New York doğumlu. Müzik dünyasına yedi yaşında piyano çalmaya başlayarak girdi. 1991 yılında ailesiyle birlikte Türkiye’ye döndü ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Piyano Bölümü’nden mezun oldu. Şarkı söylemeye üniversite yıllarında başladı ve rock, funk, R&B ve caz dahil çeşitli stillerde deneyim kazandı. 2006 yılında Polonya’da düzenlenen “Dom Chemika” yaz okuluna katıldı. 2007 yılında İstanbul’da düzenlenen Nardis Jazz Club Genç Vokal Yarışmasına katılarak, Türkiye’yi ve Nardis’i Finlandiya’nın Hammellina kentinde “Lady Summertime” adıyla düzenlenen 12. Jazz Vokal Yarışması’nda birinci, izliyecilerin oylarıyla ‘halkın favorisi’ seçildi. Litvanya’daki 2008 Jazz Voices yarışmasına birincilik aldı. 2007′de Berklee College of Music’in (Jazz Vocal Performance) bölümüne kabul edildi. Üç yıl gibi kısa sürede bitirdiği eğitimi boyunca Berklee’nin özel yetenek bursuna layık görüldü. Eğitimi süresince Rhinannon, Joey Blake, Bob Stoldoff, Lisa Thorson, Steve Santoro gibi isimlerle çalışma fırsatı bulmanın yanı sıra, gösterdiği başarı sayesinde bir çok ödül ve ünvana hak kazandı. Bunların arasında Voice Department Achievement Award, Student Ambassador olarak Berklee’yi Kanada’da temsil etme görevi, ve Peer Advisor unvanı bulunmaktadır. 2009 yılında bestesi “Songs for Social Change” yarışmasında ikincilikle ödüllendirildi. 2010 yılında, Berklee’den en yüksek derece (Summa Cum Laude) ile mezun oldu.
Giriş: Biletix

04 Temmuz 2011 P.tesi (21:30-00:30)
Yılmaz & Tırpan & Hafızoğlu Trio
Tuluğ Tırpan (p), Alper Yılmaz (b), Ediz Hafızoğlu (d).

Tuluğ Tırpan; Ali Perret ile piyano eğitimine başladı. Bilkent Üniversitesi’nde Martin Berkowsky ve Namık Sultanov’la çalıştı. 1992-1996 yılları arasında Viyana Devlet Konservatuvarı’na ve Viyana Müzik Akademisine devam etti. Daha sonra Charles Mingus Festivali (Viyana), Yehudi Menuhin Live Music (Viyana), Jeunesse Bach 2000 (Viyana), Miles Davis Jazz Festivali (Polonya), Cemal Reşit Rey Piyano Festivali gibi festivallerde çaldı. Mozart’ın “Figaro’nun Düğünü” operasının caz yorumu ile uluslararası platformda dikkatleri üzerine çekti. Tüm bunlara ek olarak kısa süre önce bestelediği ‘Hearts’ müzikalinin Musical Cocktail dergisi tarafından, son zamanlarda Almanca konuşulan ülkelerde bestelenmiş en iyi müzik olarak değerlendirildi.
Alper Yılmaz; Besteci, düzenlemeci ve basçı Alper Yılmaz’ın çok katmanlı besteleri onun ABD’den Türkiye’ye, birbirinden uzak coğrafyalara uzanan müzikal ve zihinsel yolculuklarının çatışmalarını ve kimi zaman gerginliklerini yansıtıyor. Over The Clouds adlı albümünü piyasaya yeni çıkaran Alper Yılmaz 2000 yılında geldiği New York’ta John Patitucci’nin atölyelerine katılıp Matthew Garrison’ile caz teorisi çalıştı, Adam Rogers ve David Binney’den özel dersler aldı, Antonio Hart ile doğaçlama, Michael Mossman ile beste ve düzenleme üstüne eğitimlerine devam ederken caz sahnesinin en çok ümit veren müzisyenlerinden birine dönüştü.
Ediz Hafızoğlu; Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nde 3 yıl okudu. Öğrenimine devam ederken çeşitli gruplarla profesyonel olarak çalmaya başladı. 2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Performans bölümü'nü kazandı. Burada Ricky Ford, Cengiz Baysal, Donovan Mixon, Can Kozlu, Selen Gülün gibi hocalarla çalıştı. Aydın Esen'le özel dersler yaptı. Yıllardır müziğinden ödün vermeyerek caz dünyasında kendine iyi bir yer edinen sanatçı Ricky Ford, Chuck Israils, Dusko Goykovich, Randy Brecker, Garry Dial, Paula West, Hilary Cole, Mike Cooper, George Masterhazy, Oliver Groenewald gibi müzisyenlerle dünyanın çeşitli yerlerinde performans sergilemeye devam ediyor.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

05 Temmuz 2011 Salı (21:30-00:30)
Kent Mete Trio
Kent Mete (p), Yaz Baltacıgil (b), (d)

Beste ve yorumlarıyla Türkiye’nin önde gelen cazcılarından biri olan Kent Mete, ilk müzik derslerini kendisi gibi müzisyen olan babası Aydemir Mete’den aldı. Çocukluğu sahnede ve kulislerde, müzisyenler arasında geçen sanatçının cazla ilişkisi de profesyonel olarak 1983’te Aydemir Mete Dörtlüsü’ne katılmasıyla başladı. 1974’te İstanbul Devlet Konservatuvarı’na girerek Prof. Reşit Erzin’in viyolonsel sınıfında çalışmalarını sürdüren, viyolonsel bölümünün yanı sıra kompozisyon ve orkestra şefliği bölümlerini de bitiren sanatçı, klasik müzik eğitimi almasına karşın caz müziğini tercih etti. Aydemir Mete, Philip Chagney, Carl Scholosser, Tony Jones, Marrian Smith ve Jean Yanch gibi seçkin müzisyenlerle birlikte çalıştı. Sanatçı, altı yıl önce kurduğu Trio Function adlı grubuyla, Türk ve dünya caz müzisyenlerinin özgün eserlerini ve kendi bestelerini yorumlamaktadır.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

06 Temmuz 2011 Çarşamba (21:30-00:30)
Lloyd Chisholm Quartet
Lloyd Chisholm (tp), Önder Focan (g), Ahmet Türkmenoğlu (b), Ferit Odman (d).

Lloyd Chisholm günümüz caz trompetin ilginç isimlerinden birisi ve müzik hayatı kırk yılı aşan ve dört kıtaya uzanan bir müzik adamı.Doğduğu kent olan Washington DC yakınlarındaki Baltimore'da başlayan müzikal serüveni zaman içerisinde onu dünyanın bir çok köşesindeki konserlere ve festivallere taşımış. Bu görkemli yolculuk sırasında Lloyd dünya caz tarihinin Art Farmer, Barry Harris, Dizzy Gillespie gibi bir çok önemli yıldızıyla çalışma firsatı bulmuş ve bu ustalardan öğrenerek daima müzik ufkunu genisletmiş. Asıl köklerini oluşturan "Hard-Bop" stilini ise daha sonra Nat Adderley, Stanley Turrentine, Kenny Drew Jr., Curtis Fuller ve Idris Sulieman gibi başka yıldızların çaldığı bir çok grupta 30 yıldan beri çalışarak geliştirmiş. Lloyd'un New York caz müzisyenleriyle yapmış olduğu DMC’den geçtiğimiz yıllarda yayınlanmış olan "From The Moon" albümünde efsanevi tromboncu Curtis Fuller da eşlik etti.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

07 Temmuz 2011 Perşembe (21:30-00:30)
Tamer Temel Quartet
Tamer Temel (ts), Kürşad Deniz (p), Eylül Biçer (g), Ahmet Türkmenoğlu (b), Ediz Hafızoğlu (d).

1975’te İstanbul’da doğan ve İzmir’de büyüyen Tamer Temel, Türkiye ve İtalya’da caz konserleri verdi ve albüm kayıtlarında bulundu. 2005′te Avrupa Caz Festivali kapsamında kazandığı burs ile İtalya’da Siena Masterclass Summer Course’da eğitim gördü, konserlerde çaldı. Bu dönem boyunca İtalya’nın önde gelen müzisyenleriyle çalışma olanağı buldu. Bruno Tomasso Band ile Valdarno 2005 Jazz Festivalinde çaldı. 2006 yilinda Equinox grubuyla İzmir’de ve Eskişehir’de konserler verdi; standart ve modern caz eserleri yanında kendi bestelerini de seslendirdi. 2006′da Claudio Fasoli ve Antonio Zambrini’nin oluşturduğu Open Jazz Orkestra ile 12. Avrupa Caz Festivali kapsamında sahne aldı. 2006 yılında Kadıköy Caz Günleri kapsamında konser verdi. 2007-2008 yıllarında İzmir ve İstanbul’da çeşitli konserler verdi. 2008’de Ankara Caz Festivali’nde çaldı. Bu gece sizlere piyasaya yeni çıkan albümü Barcelona’dan parçalarla birlikte bazı standartlara da yer verecekler.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

08 Temmuz 2011 Cuma (22:30-01:30)
Yahya Dai Quartet
Yahya Dai (ts, EWI), Ercüment Orkut (keyb), Kağan Yıldız (b), Ediz Hafızoğlu (d).

Yahya Dai’nin 1974 yılında Soprano blokflüt ile başlayan müzik hayati 1981’de alto saksofon ve ilerleyen yıllarda tenor saksofon, soprano saksofon, bariton saksofon, yan flüt ve EWI (elektrik nefesli enstrüman) ile devam etti. Ankara’da uzun bir dönem Tuna Ötenel ile birlikte çalışan Yahya Dai, İstanbul’a yerleştikten sonra yerli, yabancı pek çok grupla sahne aldı, albüm kayıtlarında çaldı. Yeni albümünün hazırlıklarında olan sanatçı bu gece albümünden parçalarla birlikte sevilen caz standartlarına da yer verecek.
Giriş: 30 TL

09 Temmuz 2011 C.tesi (22:00-01:30)
Kürşad Deniz & Önder Focan & Kağan Yıldız Trio
Kürşad Deniz (p), Önder Focan (g), Kağan Yıldız (b).

Gitarist Önder Focan ile uzun yıllardır pek çok farklı projelerde birlikte çalan piyanist Kürşad Deniz ve bascı Kağan Yıldız bu kez üçlü olarak sevdikleri repertuarı ortak olarak seslendirecekler.
Giriş: 30 TL

11 Temmuz 2011 P.tesi (21:30-00:30)
Cenk Erdoğan Trio
Cenk Erdoğan (g), Cemil Tatlıpınar (b), Korhan Ogan (d).

Zamanın dışında kalmak istediğimiz anlarda, gözlerimizi kapatıp dinlemek istediğimiz müzikler vardır. Kulak kesildiğimiz boşluklar, tanıdık melodiler içine çeker bizi... ve bir parçası olmaya başlarız dinlediğimiz müziğin... Sıcak ve samimi bir iletişim hali gibi belki... arkadaş sohbetine denk...
Cenk Erdoğan üniversite yıllarında Türkiye’nin ünlü caz müzisyenleri ile caz kompozisyon çalıştı. Aynı zamanda Türk klasik müziği alanında da çalışmalar yürüterek perdesiz gitar üzerine uzmanlaştı. Perdesiz gitarda Türk geleneksel sazları olan bağlama ve tanburdan etkilenen özel bir teknik kullananan Cenk Erdoğan caz armonizasyonlarını geleneksel melodilerle birleştirerek yaptığı çalışmalarla yurtdışındaki uzmanların da ilgisini çekti. 2004 yılında Amerika’da müzik alanında önemli okullar olan “Berklee College of Music” ve “Queens College of Music” e davet edildi. Buralarda perdesiz gitar üzerine atölye çalışmaları düzenledi ve konserler verdi. Cenk Erdoğan Trio’nun ilk albümü “İle” ise 2008 yılının son günlerinde Baykuş Müzik tarafından yayınlandı.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

12 Temmuz 2011 Salı (21:30-00:30)
Cem Tuncer Trio
Hakan Çimenot (tb), Cem Tuncer (g), Efecan Tuncer (b).

1998 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünü burslu olarak okudu. Kendi adına ve çeşitli gruplarla katıldığı festivallerde yer aldı. 1998 yılından itibaren birçok albüm ve projede aranjör, besteci ve gitarist olarak yer aldı. Tuncer, İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Kompozisyon Bölümünden iyi dereceyle mezun oldu. 1 sene aynı okulda asistan olarak çalıştı. Halen İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı’nda Türk Müziği Yüksek Lisans çalışmalarını sürdürmekte ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde caz gitar ve ensemble dersleri vermektedir. 2009’da Estonya’daki “Genç Caz Gitaristi Yarışması”a Nardis’i temsilen katıldı ve 2.lik ödülü ile birlikte prestijli festivallerden davetler aldı. Kral TV 2011 Müzik Ödüllerinden “Öyle Geçer Zaman ki” ile en iyi dizi müziği ödülünü de kendisi aldı.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

13 Temmuz 2011 Çarşamba (21:30-00:30)
Kürşad Deniz Trio
Kürşad Deniz (p), Kağan Yıldız (b), Berke Özgümüş (d).

İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nden ve ardından Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Piyano çalmaya 5 yaşında babasından aldığı derslerle başladı. Daha sonra kendi başına devam etti. Caz ile ilgilenmeye orta okul sıralarında başladı ve 2003 yılından beri caz kulüplerinde çalıyor. 2010'da 13. Uluslararası Ankara Caz Festivali'nde Sibel Köse Quartet ile ve 17. Uluslararası İstanbul Caz Festivali Tünel Şenliği kapsamında solo olarak sahne aldı. Bu arada 'Kerem Görsev'le Caz' ve 'Yansımalar' gibi televizyon programlarında konuk olarak yer aldı. 2010 Ağustos ayında Sibel Köse Quartet ile Finlandiya'da (Pori ve Helsinki) konserler verdi. Bu gece bazı standartlar ve düzenlemelerden oluşan bir repertuar seslendirecekler.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

14 Temmuz 2011 Perşembe (21:30-00:30)
Bora Çeliker Quartet
Bora Çeliker (g, vo), Mehmet Kütükçüoğlu (ts), Kağan Yıldız (b), Ateş Tezer (d).

Gitar çalmaya 1988 yılında başladı. Üniversite yıllarını geçirdiği Ankara’da The Crawling Snakes, The Jukes (1996) ve The King Bees (1997) isimli blues gruplarını kurdu. The King Bees ile Ankara ve İstanbul'da düzenli kulüp programları, festival konserleri, Kıbrıs, Van ve Samsun turneleri yaptı. 1999'da Janusz Szprot ile kurduğu grupla caza yöneldi. 2001'de Alan Ginter Quartet bünyesinde Tuna Ötenel ile birlikte çalıştı. Aynı yıl İstanbul'a dönerek, 92.3 Radyo Kozmos'da iki buçuk sene boyunca Blues Makinası programını yaptı. 2004 Eylül ayında, Kahvaltıda Caz Etkinliği kapsamında, Nilüfer Verdi, Mahmut Yalay, Cem Aksel ve Nükhet Ruacan'la kurduğu grubuyla konsere çıktı. 2005 yılında Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda Sarp Maden'le birlikte Jethro Tull'dan önce sahne aldı. Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde Performans üzerine yüksek lisans eğitimi gören Bora birçok müzisyenle çalışmalarını sürdürmektedir. Bu gece özgun beste ve vokalli 'standard'lardan oluşan bir program yapacaklar.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

15 Temmuz 2011 Cuma (22:00-01:30)
Serkan Çakıt Quintet
Serkan Çakıt (vo), Kürşad Deniz (p), Barış Arslan (g), Kağan Yıldız (b), Ediz Hafızoğlu (d).

2008 Ağustos’ta Polonya’da düzenlenen Uluslararası Voicingers Zory 2008 Yarışması’nda ülkemizi başarıyla temsil edip, Jüri Özel Ödülü’ne seçilen Serkan Çakıt, Nardis Genç Caz Vokal 2007 yarışmasında Polonya Pulawy Workshop Ödülü’nü, 2008'de de NTV Özel Ödülü'nü kazanmıştır. 2004 yılında Istanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Şan Bölümü'nü ve 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nü bitirmiştir. Çalışmalarını 2006 eylül ayından beri Sibel Köse'yle Caz Vokal Atölyesi'nde devam ettiren Serkan Çakıt, bu gece caz standartları ve “vocalese” örneklerinden oluşan bir repertuar ile sizlerle olacak.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

16 Temmuz 2011 C.tesi (22:00-01:30
Başak Yavuz
Başak Yavuz (vo), TBA

Müziğe ilkokul yıllarında piyano dersleri alarak başlayan Başak Yavuz, okul yılları boyunca değişik müzik gruplarında yer aldı. Mimarlık eğitimi aldı. Nardis’te Sibel Köse ve Quartet Muartet’in muhteşem performanslarını dinleyince caza aşık oldu ve Sibel Köse’nin caz atölyesine katılmaya karar verdi. 2008'de Nardis Genç Caz Vokal yarışmasını kazandı. Randy Esen, Baki Duyarlar, Genco Arı, Jef Giansily ve daha başka Türk cazının ileri gelen isimlerinden dersler aldı. Randy Esen’in büyük desteği sayesinde 2009’da caz müziğini evinde öğrenmek amacıyla New York'a yerleşti. New School of Jazz and Contemporary Music'de bir yıl içinde bütün vokal derslerini üstün başarıyla tamamladı. Manhattan School of Music’e bu sene kabul edilen üç caz vokal öğrencisinden biri olarak Master eğitimine devam etmektedir. Dave Liebman, Phil Markowitz,Theo Bleckmann, New York Voices üyelerinden Peter Eldridge, Donovan Mixon ve Darmon Meader hocaları arasındadır.
Giriş: 30 TL

18 Temmuz 2011 P.tesi (21:30-00:30)
Eylül Biçer Quartet
Eylül Biçer (g), Tamer Temel (ts), Volkan Topakoğlu (b), Cem Aksel (d).

İstanbul’da doğdu. Gitar çalmaya 15 yaşında Kabataş Erkek Lisesi’nde başladı. 2006 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Caz Gitar programına başlayan gitarist, bu yıldan itibaren çeşitli gruplarla önemli mekanlarda konserler vermiş, yurtdışı festivallerine katılmıştır. Eylül Biçer halen bu bölümde öğrenimi sürdürmekte, çeşitli gruplarla konserler vermektedir. Nardis konserinde kendi bestelerinin yanı sıra, sevdiği müzisyenlerin parçalarını da yorumlayacaktır.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

19 Temmuz 2011 Salı (21:30-00:30)
Spooky
Koray Üsgülen (keyb), Uluç Büyükbeşe (g), Dünyacan Yılmaz (b), Alpar Lu (d).

İlk kez 2010 IKSV Genç Caz seçmelerinden dinleyip tanıdığımız Spooky 4 başarılı üniversite öğrencisinden kurulmuş genç bir grup. Kısaca kendilerini tanıtmak gerekirse; Alpar Lü; 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Caz Davul bölümü kazandı. Yine 2009 yılında caz/füzyon türlerini icra eden Spooky ve Fleur O. Van Wijck önderliğinde kurulan Odylle grubuna katıldı. Şu anda İstanbul12 orkestrası, Odylle ve Spooky ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bascı Dünyacan Yılmaz İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgisayar bilimlerinde okuyor. Koray Üsgülen 2000 yılında Polonya’nın Bydgoszcz şehrinde yapılan Avrupa Müzik Okulları Birliği Festivali’ne okul orkestrası üyesi olarak katıldı. Gitarist Uluç Büyükbeşe ise Robert Kolej 2005 mezunu, şu anda Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünde akademik eğitimine devam etmekte. Bu gece düzenlemeler bazı standartlar ve bestelerden oluşan bir repertuar seslendirecekler.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

20 Temmuz 2011 Çarşamba (21:30-00:30)
Ülkem Özsezen’s Newbury Quartet
Ülkem Özsezen (p, keyb), Eren Gümrükçüoğlu (g), Alper Yılmaz (b), Ekin Cengizkan (d).

Piyanist Ülkem Özsezen, 9 sene klasik piyano ve geleneksel armoni çalıştıktan sonra 1997 yılında İtalya’da Berklee Umbria Jazz Clinics’e katıldı. Türkiye’de Ali Perret ile caz piyano ve armoni çalıştı. 1999 yılında Berklee College of Music’in Performance bölümüne kabul edildi. Burada piyanist Joenna Brackeen ile çalıştı. 2000 yılında kendi bestesi ile katıldığı Boston Music Expo’da birinci olarak Berklee College of Music’i plak şirketlerinin önünde temsil etti. 2002 yılında mezun oldu. Ozan Musluoğlu’ nun Coincidence isimli albümünde piyano çaldı ve albümün prodüktörlüğünü yaptı. Aynı yıl Önder Focan’ın 36 mm. Biyometrik albümünün ise co-prodüktörlüğünü üstlendi. Akustet grubu ile İstanbul Jazz Center ve CKM gibi mekanlarda konserler verdi. Ülkem Özsezen İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti programında yeralan müzik direktörlüğünü Dr. MehmetAli Sanlıkol’un yaptığı “Bir Şehir Hikayesi, Konstantiniyye-İstanbul” isimli konser projesinin proje koordinatörlüğünü yaptı. Ayrıca Jazz Dergisinin “Körleme” sayfasını da hazırlamaktadır. Ünlü sanatçı Mengü Ertel’in kurmuş olduğu San Grafik A.Ş’nin de yönetim kurulu üyesidir. Bu gece sizlere yeni albümü Ghost’s Note’dan ve bazı caz standartlarından oluşan bir repertuar sunacak.
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

21 Temmuz 2011 Perşembe (21:30-00:30)
Ceren Koçak
Ceren Koçak (vo), Kürşad Deniz (p), Volkan Topakoğlu (b), Berke Özgümüş (d).

Caz vokal çalışmalarına 2007 yılında Nükhet Ruacan'ın atölyesinde başlayan Ceren Koçak, Sibel Köse'nin caz vokal atölyesinde çalışmalarına devam etti. 2010 yılında katıldığı Nardis Genç Caz Vokal Yarışması'nda Estonya'nın Tallinn şehrinde düzenlenen Nõmme Young Jazz Artists Competition'a katılmaya hak kazandı ve bu yarışmada da dereceye girerek 3. oldu. Standart gecesi olacak…
Giriş: 30 TL, Öğrenci: 15 TL

22 Temmuz 2011 Cuma (22:00-01:30)
İpek Dinç Group
İpek Dinç (vo), Kürşad Deniz (p), Önder Focan (g), Volkan Topakoğlu (b), Berke Özgümüş (d).

İÜ Kimya Mühendisliği bölümü mezunu İpek Dinç 2005 yılında İlham Gencer ile tanışarak müzik yaşamına adım attı. 2006’da Nardis Genç Caz Vokal Yarışmasında finale kaldı, İstanbul Caz Festivali Genç Caz Yarışmasına katıldı. Festival kapsamında konser verdi. Geçen yıl Nardis Genç Caz Vokal Yarışmasında gösterdiği başarı ile gittiği Estonya Nomme Jazz Festivalindeki yarışmada 3. oldu. Pekçok festivalde şarkı söyledi, önümüzdeki günlerde Latviya “Young Jazz Voices” etkinliğine de davet alan başarılı sanatçımız bu gece sevilen caz standartlarının yanısıra latin ve R&B parçalara da yer verecek.
Giriş: 30 TL

23 Temmuz 2011 C.tesi (22:00-01:30
Önder Focan & Kağan Yıldız ve Konukları ile Kapanış Jam
Önder Focan (g), Kağan Yıldız (b).

Gitarist Önder Focan ile uzun yıllardır pek çok konserde birlikte çalan Kağan Yıldız Mimar Sinan Üniversitesi Kontrabas bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Pekçok konser ve uluslararası festivallerde sahne alan sanatçı albümlerin de aranan bascısıdır. İkili bu gece davet edecekleri konukları ile birlikte keyifli bir gece geçirtecekler.
Giriş: 30 TL


NARDIS JAZZ CLUB
Kuledibi Sokak No.14 Galata-Istanbul 0212-2446327

www.nardisjazz.com
www.myspace.com/nardisjazzclub


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER