@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.08.2013

Ofis stresini müzik terapisiyle yenme yolları

Ofis stresinden kurtulmak ve biraz rahatlamak ister misiniz? Yeni müzik türlerine kulak vermenin zamanı geldi!

Çoğumuz bütün gün bilgisayar başındayız. Yoğun iş temposundan bunalınca biraz dinlenmek ve kafanızı boşaltmak istediğin zamanlar oluyordur mutlaka. İşte o anlarda sizi sakinleştirecek ve doğru adımlar atmanızı kolaylaştıracak yeni müzik türlerine kulak vermeye ne dersiniz?

Ofis stresini müzik terapisiyle yenme yolları
Jamiroquai

Nu Jazz

Jazz ritimlerinden çekilmiş harmanlı bir kahve tadında enstrümantal müziğin huzuruna kucak açın.

Biraz piyano, biraz saksafon, hatta ince ince tıngırdayan klasik gitarın da hüküm sürdüğü, dinlendirici bir müzik tarzı olan Nu Jazz, kulaklarınızın pasını alacak. Ritmi enerjinizi geri kazanmanızı sağlarken, notalar avuçlarınızdan bir kum tanesi gibi kayacak.

Öne çıkan müzisyenler: Club des Belugas, The Bahama Soul Club, Jazzanova, Sonar Kollektiv Orchester...

Turntablism

Yeni müzik türlerine açıksanız Turntablism’in sizi tatmin edeceğine garanti verebiliriz. Dj setleriyle inşa edilen ve enerjisini Hip-hop’tan alan Turntablism’in sizi alıp götürmesine izin verin. Gerginliğinizin ve yorgunluğunuzun birkaç şarkıdan sonra akıp gittiğini fark edeceksiniz.

Öne çıkan müzisyenler: DJ Shadow, London Funk Allstars, Cut Chemist...

Dream Pop

İşler tıkırında gibi ama durun. Sanki bir problem var. Burası çok mu sessiz? Biraz tazelenmeye ihtiyacınız olabilir. O zaman Dream Pop’la tanışın. Sahillerden topladıkları deniz kabuklarını bonkör bir şekilde sunmak için bekleyen müzisyenlere kulak verin.

Kökleri Pop Rock ve Alternatif Rock’a dayanan müzik tarzı 80’lerin sonlarına doğru İngiltere’de köklenmeye başlamıştı. Şimdiyse dönem müziğinin başını çeken türlerden... Notanın modasını takip etmek isteyenler için Dream Pop yerinde bir tercih olacaktır.

Öne çıkan müzisyenler: Beach House, Cocteau Twins, Mazzy Star, Grimes...

Funk- Soul

1960’ların ortalarından itibaren dans pistlerinde hüküm süren Funk, her dönemde ilgi gören bir müzik türü olmuştur. Eğer biraz hızınızı arttırmak isterseniz kesinlikle Funk durağına uğramanızı tavsiye ederiz. Özellikle soul müzik, jazz ve R&B ile aranız iyiyse bu müzik tarzını da seveceğinizin garantisi verebiliriz.

Öne çıkan müzisyenler: Jamiroquai, Young Disciples, Sounds of Blackness...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER