Pudra.com 08.06.2011

One Love 2011'de kimler var?

Efes Pilsen tarafından düzenlenen ve bu yıl 10. kez yapılan One Love Festivali'ne 18 yaş üzeri herkes katılabiliyor. Programda neler var, biletler nerede, bakalım...

Efes Pilsen tarafından 2-3 Temmuz 2011 tarihlerinde, Santralistanbul’da düzenlenecek One Love Festival, dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturacak.

One Love 2011'de kimler var?

Dokuz yıldır dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan One Love Festival, 10’uncu yılında da müziğin efsanelerini ağırlamaya hazırlanıyor. One Love Festival’de bu yıl Suede, Editors, Cake ve Nneka’nın yanı sıra önümüzdeki günlerde netleşecek sürpriz isimler de sahne alacak.

Pozitif tarafından düzenlenen, 10’uncu yıla özel etkinliklerle de müzik tutkunlarına sürprizler sunmaya hazırlanan One Love Festival’in avantajlı kombine biletleri Biletix ve Santralistanbul’da satışa sunuluyor.

18 yaş ve üzeri katılımcılara yönelik olarak gerçekleştirilecek One Love Festival, katılımcılarını önemli bir de sürpriz bekliyor: Festival girişinde tüm katılımcıların bileklerine takılan bilekliklerde, One Love Festival alanında festival deneyimlerini anında sosyal medyaya taşıyacak özel çipler yer alacak.

Özel fotoğraf istasyonlarında çektikleri fotoğraflarını, birbirinden eğlenceli deneyimlerini, sahnedeki grubun sevdikleri şarkılarını ve daha pek çok sürpriz aktiviteyi sadece bilekliklerini özel noktalara okutarak hem Facebook’ta hem de Twitter’da paylaşabilecekler.

Dünyada ilk kez bu kadar büyük bir festivalde kullanılacak olan bu uygulama sayesinde, One Love Festival sırasında yüz binlerce fotoğraf ve tweet paylaşılacak.

One Love Festival programı

Ana Sahne
Suede – Manic Street Preachers
Happy Mondays – Editors – Cake
Nneka – Büyük Ev Ablukada
Neşeli Milis – Sade
Radyo Babylon Soundsystem

Senin Sahnen
Yora – Onor Bumbum
Kitschcraft – Farfara
Seni Görmem İmkansız
Gözyaşı Çetesi – Eva

Parti Çadırı
Oldies but Goldies
Novak 3D Disco

One Love Festival
Tarih: 2.7.2011 - 3.7.2011
Yer: Santralistanbul
Saat: 14.00
Telefon: 0212 311 73 47
Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı
Kazım Karabekir Cad. No: 2 Eyüp/İstanbul
Bilet fiyatı: Tam: 66 TL - Öğrenci: 45 TL

Gelişmeleri facebook'tan takip etmek için tıklayın...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER