Pudra.com 24.02.2011

Roxy 2011 Mart Programı

Konserler, etkinlikler son sürat devam ediyor. İşte Roxy'nin Mart 2011 ayı etkinlik listesi Pudra.com'da!

ALEXKID

Roxy 2011 Mart Programı
4 Mart Cuma

Alexkid 4 Mart Cuma Roxy’de sizi mükemmel bir Fransız tech-house eğlencesine sürükleyerek, dahiyane mix’leriyle etkisinden kurtulamayacağınız bir gece yaşatacak.

1997 yılında çıkardığı Playground single’ıyla elektro house ve dub yörüngesindeki yerini başarıyla alan Alexkid (Alexis Mauri) besteci, ses teknisyeni, remix ustası ve DJ özelliklerinin tümünü çok enstrümanlı müziğine aktarmayı başarmış. Prodüksiyon konusundaki yeteneklerini dolu dolu üç albümle ortaya koyan sanatçı, Fransız kültürünün karmaşıklığını müziğiyle de bütünleştirerek geçmiş Drum & Bass, Nu Acid ve Elektro deneyimlerinden güncel House ve Dub sound’lara kadar uzanan oldukça çeşitli ve geniş bir tarza hakim. Aralıksız çalışmalarına devam eden Alexkid, henüz toy kabul edilebilecek albümü “Mint” ile ise tümüyle elektronik alt yapılı bir sound yakaladı. Albüm, “Come With Me” ve “Pick It Up” single’larının öncülüğüyle istisnasız tüm eleştirmenler ve benzeri sanatçılar tarafından büyük beğeniyle karşılanmakla kalmayıp aynı zamanda Alexkid’in ileriki yıllardaki Avrupa turneleri için de bolca malzeme sağladı.

Damian Lazarus’tan George Michael’a kadar birçok sanatçıya remix’ler veren Alexkid’in Roxy için 4 Mart Cuma gecesine özel olarak hazırladığı elektronik, house geceyi merakla bekliyoruz!

Kapı açılış: 22:00
Performans / Konser: 23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’de!


SASHA GREY DJ SET
5 Mart Cumartesi

Onu tanımayan yok! Oyuncu, yazar, model, entelektüel, kapak yıldızı, genç, aktivist, seksi, ateşli onun niteliklerinden yalnızca birkaçı.
Son olarak Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in “The Girlfriend Experience” filmindeki başrolü ve Entourage dizisindeki konuk oyunculuğuyla adını duyuran dünyaca ünlü seks ikonu Sasha Grey, bu kez DJ kimliğiyle geliyor. Sasha Grey, 5 Mart Cumartesi gecesi Roxy’de DJ kabininde sıcak saatler yaşatacak! Yetişkin film yıldızlığının yanı sıra entelektüelliğiyle de ön plana çıkan Grey’in, Sasha adını efsanevi KMFDM grubunun vokalisti Sascha Konietzko’dan, soyadını ise Oscar Wilde’ın klasikleşmiş romanı “Dorian Gray’in Portresi”nden edinmiş olması ise bunun geçerli bir kanıtı. 2008 yılında Pablo St. Francis ile birlikte profesyonel müzik hayatlarına aTelecine adıyla başlayan Grey, ‘A Vigillant Carpark’ isimli ilk EP’yi Pendu Sound’dan Francis’le birlikte çıkardı. Müziğe olan tutkusunu Amerika ve Kanada’daki seçkin partiler için gerçekleştirdiği DJ setleriyle hayranlarına aktaran Sasha Grey, Roxy için çok özel bir gece hazırladı! Beastie Boys’dan Blondie’ye, James Brown’dan New Order’a kadar kültleşmiş birçok dans parçasının yanı sıra, Sasha Grey’in hayranı olduğu elektronik ve indie rock tarzlarında da sürprizleri olacak!

Rüyalar gerçek oluyor ve Amerikalı oyuncu Sasha Grey, İstanbul’un en ateşli gecesi için 5 Mart Cumartesi gecesi Roxy’ye konuk oluyor! Şimdiye kadar benzeri hiç yaşanmamış bu geceyi kaçıranlar çok pişman olacak!

Kapı açılış: 22:00
Performans / Konser: 24:00
Bilet: 60 TL
Biletler Biletix’de!


NICO from NOZE
11 Mart Cuma

Circus Company plak şirketinin kurucu üyesi Nicolas Sfintescu aka DJ Freak ve keskin zekalı sahne arkadaşı piyanist Ezechiel Pailhes ikilisinin çılgın birlikteliğinden oluşan, Parisli maceraperest elektro grubu Nôze’un kurucularından Nico, bu kez Roxy misafirlerine özel bir gece için geliyor.

Aralık ayında yerimizde duramadığımız bir performansla Roxy’yi coşturan grubun, enerjisi hiç bitmeyen üyesi Nico (aka DJ Freak) 11 Mart Cuma gecesi en hareketli ritimleriyle yeniden İstanbul’da! Kariyerine bir hip hop sanatçısı olarak başlayan Freak, Noze’un yanı sıra ARK ve JAMIE LIDELL gibi sanatçıların prodüktörlüğünü de yürütüyor. Başarılı bir şekilde harmanladığı caz ve rock ritimleriyle asla bulunduğu mekanın enerjisinin düşmesine izin vermeyen Nicolas Sfintescu aka DJ FREAK, son kullanma tarihi bulunmayan bir ampule benzetildiği için Bay 100.000 Volt olarak da gururla anılıyor.

MTV’de Kitchen isimli parçalarına çektikleri klipte aynı zamanda oyuncu olarak da yer alan Nico, 11 Mart Cuma gecesi Roxy’yi bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle yeniden coşturacak!

Kapı açılış: 22:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Performans / Konser: 24:00
Biletler Biletix’de!


Late Night Burlesque Party
12 Mart Cumartesi

Striptizin en teatral hali yine yalnızca Roxy’de!
Geçtiğimiz ayki performanslarıyla göz dolduran Burlesk kızları ikinci bir gösteri için yeniden Roxy’de olacaklar. Bu seksi gösteriyi kaçırmış olanlara tavsiyemiz, bu kez 12 Mart tarihini şimdiden ajandalarına kaydetmeleri. İhtişamlı kostümler, abartılı makyajlar, yüksek topuklu ayakkabılar, lüks aksesuarlar ve tabii ki birbirinden seksi kızlar yine Roxy’de… Kimi zaman abartılı grotesk bir anlatıma sahip Burlesk Show’un kızları, 19. Yüzyılı yansıtan kostümleri, baştan çıkarıcı koreografileri ve özel danslarıyla muhteşem bir gece yaşatmak üzere geliyor. Şubat ayında Roxy’yi dolup taşıran Burlesk gösterisi, yoğun talep üzerine Mart ayında bambaşka danslar ve yepyeni bir konseptle Roxy sahnesinde olacak! Yüzyıllardır Avrupa ve Amerika’nın zenginler dünyasının en elit eğlencelerinden bir olan Burlesk Show’da, kabare dünyasının en seksi kızları dişiliklerini müzikle birleştirerek izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkartıyor.

Pahalı kostümler ve akıllara durgunluk veren bir koreografiyle performans gösterecek olan Burlesk kızları striptizin en teatral haliyle 12 Mart Cumartesi gecesi Roxy’de içinizi ısıtacak!

Kapı açılış: 22:00
Performans / Konser: 24:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’de!


Can Bonomo

18 Mart Cuma

Can Bonomo, “tek kişilik renkli bir kabare"ye benzetilen albümü “Meczup” un sabırsızlıkla beklenen performansıyla, 18 Mart 2011 Cuma akşamı dinleyicileri ile Roxy’de buluşuyor!

Yaklaşık iki yıllık hummalı bir hazırlıktan sonra 22 Ocak 2011’de ilk albümü “Meczup”u yayınlayan Can Bonomo, 18 Mart 2011 Cuma akşamı Roxy’de sahne alıyor! Can Bonomo'nun müzik macerası 8 yaşında komşuya özenip gitar çalmasıyla başladı. Lise ve üniversite yıllarında amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul'da birçok konser veren Bonomo, sonunda "Hazırım" diyerek ilk albümü için kolları sıvadı. Yoğun bir hazırlık sonrasında ise Ocak 2011’de ilk albümü “Meczup”u yayınladı. Müzikal yolculuğu boyunca The Shins, Wax Poetic, The Kinks, The Libertines ve The Beatles’dan etkilenen ve esinlenen Bonomo, deneysel rock ile pop-rock arasında kurduğu dengeyle dinleyicilere yeni bir müzik deneyimi sunuyor. Bir yandan müzik çalışmaları diğer yandan televizyon dizi oyunculuğuyla son günlerde dikkatleri çeken Can Bonomo, Alaturka nağmelerden indie melodilere gezinen, zengin ve müzikal olarak çok renkli sahnesi ve 10 kişilik orkestrası ile dinleyicilerinin kulakları için bir ziyafet sunmaya hazırlanıyor!

Kapı açılış: 22:00
Performans / Konser: 23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’de!


Saturday Night Fever
19 Mart Cumartesi

Roxy yine en sevilen gecelerinden biriyle geliyor. Yüzümüzü gülümsetip içimizi ısıtan bahar aylarını karşılamaya başladığımız 19 Mart Cumartesi gecesi Saturday Night Fever’ın tam zamanı!

Alışık olduğumuz, eğlenmekten yorulduğumuz, dans etmekten bitap düştüğümüz, fotoğraf çekmekten bıkmadığımız, sallanıp yuvarlandığımız ve tabii ki asla unutamadığımız Saturday Night Fever yine Roxy’yi kavuracak! Gelmiş geçmiş en bomba disko parçaları yine Dj Kaan’ın vazgeçilmez arşivinden gelecek. Roxy’de şov bizi bekliyor, dans sabah kadar devam ediyor!

19 Mart Cumartesi, Roxy’nin kutsal Saturday Night Fever gecesinin bu ayki tarihi! Kaçırmayın!

Kapı açılış: 22:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’de!


Soaked
25 Mart Cuma

Ocak ayındaki başarılı performanslarının ardından Soaked yine Roxy’de sevenleriyle buluşuyor.25 Mart Cuma gecesi elektronik prodüksiyonun en müzikal haliyle tanışmaya hazır mısınız? İstanbul çıkışlı bir synth-pop grubu olan Soaked üyeleri kendilerini performans sırasındaki görsellerinden logolarına, kliplerinden müziklerine kadar her şeyi tek tek tasarlayan bir konsept grup olarak tanımlıyorlar. Kadın-erkek, birey-toplum çatışmalarını sanatlarına da yansıtan grup, yetiştiği 80’li yılların izlerini 2000’lerin elektronik alt yapısıyla mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Ocak ayında Roxy’deki göz dolduran performanslarıyla akıllara kazınan grup, dinleyicilerden yine tam not alarak, elektronik müziğin son dönemdeki en gözde temsilcilerinden olduğunu kanıtladı. Into the Light’ın yurt dışındaki başarısı Soaked virüsünün nasıl hızla yayıldığının da bir göstergesi!

6 kişi ve bir görsel yönetmen eşliğinde gerçekleştirdikleri canlı performanslarıyla bu kez 25 Mart Cuma gecesi Roxy’de sahne alacaklar! Bu elektronik şöleni kaçırmayın.

Kapı açılış: 22:00
Performans / Konser: 23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’de!


COYOTE NIGHTS PARTY Vol.4
26 Mart Cumartesi

Türkiye’nin en vahşi batısı İstanbul, kovboy kızların dansları ile ısınıyor! Tüm zamanların en eğlenceli partisi bu kez 26 Mart Cumartesi gecesi Roxy’yi sallayacak. George Benson’dan Madonna’ya, Spin Doctors’dan 4 Non Blondes’a kadar aklınıza gelebilecek tüm hitler Coyote Gecesi’nde çınlayacak. 70’lerden 2010’a kadar dans etmeden durmanızı engelleyen ritimlerin tümü DJ CAN ve DJ mileS performanslarıyla Roxy’de. Üstelik bu gece size, baştan çıkarıcı kovboy kızları da nefes kesici danslarıyla eşlik ediyor olacaklar.

26 Mart Cumartesi gecesi biraz ısınmak için yerinizi şimdiden ayırtın.

Kapı açılış: 22:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’de!




www.roxy.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER