pudra.com 04.01.2011

Roxy 2011 Ocak Programı

2011 hızlı başladı! Konserler, etkinlikler son sürat devam ediyor. İşte Roxy'nin Ocak ayı etkinlik listesi Pudra.com'da!

07 OCAK CUMA THIEVES LIKE US

Roxy 2011 Ocak Programı
Thieves Like Us yeni albümü Again and Again sonrasında ilk kez İstanbul’da!
Daha önce iki kez İstanbul’u ziyarete gelen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Thieves Like Us, yeni albümleri Again and Again sonrasında ilk kez Türkiye’yi ziyaret ediyor. 7 Ocak Cuma gecesi ROXY sahnesinde yer alacak grup, elektronik dance-pop tarzındaki ikinci başarılı albümlerini İstanbul’da tanıtacak.
Thieves Like Us dediğimizde, kendilerini dance-pop müziğe adamış, Almanya ve Fransa’da yaşayan iki İsveçli bir Amerikalı’dan bahsediyoruz. Farklı ülkelerden aldıkları kültürler, Avrupa ve Amerika’nın gece hayatından öğrendikleriyle mükemmel karışımda bir sound oluşturduklarına hiç şüphe yok. 2002 ‘de kurulan ve daha önce ‘Play Music’ albümleriyle karşımıza çıkan grup, yine bu albümden ‘Drugs in my Body’ single’ı ile akıllara kazınmıştı. Grup, eleştirmenlerin övgülerle bahsettikleri albümden her ne kadar çok memnun olmasa da, tüm dünyada ve özellikle Avrupa’da büyük yankı uyandırdı.
‘Again and Again’i çok daha sıcak ve organik bir albüm olarak nitelendiren Thieves Like Us, 7 Ocak Cuma gecesi depresif ama hareketli, Berlin’den ama İsveçli, Fransız ama Amerikanvari dance-pop hikayesini ROXY’de anlatacak!
http://www.myspace.com/thieveslikeus
Kapı açılış: 22:00
Konser/Performans:23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!


08 OCAK CUMARTESİ TUBORG 60s&70s PARTY featuring Tibet Ağırtan
ROXY konsept partileri tüm hızıyla devam ediyor:
Tuborg 60s-70s Party 8 Ocak Cumartesi ROXY’de!
‘Bu Cumartesi ne yapsak?’ sorularının bu sezondaki en dobra yanıtı ROXY konsept partileri klasik eğlencelerin pabucunu dama attırıyor. 8 Ocak Cumartesi gecesi Tuborg 60s-70s Party ile ziyaretçilerini zaman yolculuğuna çıkartacak olan ROXY, sahnede Tibet Ağırtan, birbirinden özel görsel show’lar ve mekan iç dekorasyonuyla yine iddialı. Gecede Rock’n Roll’un en unutulmaz parçaları çalarken Grease kızlarının servisiyle Tuborg’unuzu yudumlayacaksınız. Arkadaşlarınız bir köşede dans ederken siz Chevrolet arabanızla fotoğraf çektirecek ve Elvis saçlarınızla step dansına başlayabileceksiniz. En kaliteli eğlencelerin vazgeçilmez içkisi Tuborg sponsorluğunda gerçekleşecek olan Tuborg 60s-70s Party ile gerçek bir rock’n roll eğlencesine hazır olun!
Pistin tozunu attırmaya hazırsanız kabarık eteklerinizi giyip, mavi süet ayakkabılarınızı ayağınıza geçirip 8 Ocak Cumartesi gecesi ROXY’nin yolunu tutmanızı öneriyoruz.
Kapı açılış: 22:00
Konser/Performans:23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!


14 OCAK CUMA THE SUBWAYS DJ SET
Dikkat! Bu gece yorulacaksınız:
14 Ocak Cuma, The Subways DJ Set by Charlotte Cooper!
The Subways deyince sizin de aklınıza nefessiz kalacak kadar zıplamaktan, eğlenmekten ve mükemmel müzikten başka bir şey gelmiyorsa 14 Ocak Cuma gecesi ROXY’den çağırılıyorsunuz!
Zıpır Indie Rock/Post-Grunge grubu The Subways bu kez grubun güzeller güzeli basçısı Chralotte Cooper DJ setiyle geliyor. En çok Rock & Roll Queen, Shake! Shake! gibi parçalarıyla tanınan The Subways, 2005 yılında yayınlanan ‘Young Eternity’den sonra 2008 yılında çıkardıkları ikinci albümleri ‘All or Nothing’ ile de aynı lezzeti yakalamayı başarmıştı. ‘All or Nothing’ için Nirvana, Sonic Youth, Smashing Pumpkins gibi grupların albümlerinden tanıdığımız ünlü prodüktör Butch Vig ile çalışan grup Türkiye ile ilk kez 2010 yılının Mart ayında tanışmıştı. 2008’den bu yana bir yandan yeni albüm çalışmalarını hızlandıran ve yeni şarkılarının çoğunun hazırlandığını duyuran The Subways’in, ROXY için de sürprizleri olacağa benziyor. Oasis etkisinde, Foo Fighters tadında bolca dans için önce iyi bir uyku çekmenizi tavsiye ederiz. Çünkü 14 Ocak’ta, ROXY’den, The Subways’in güzel basçısı Charlotte Cooper’ın DJ setini dinleyip çıktığınızda danstan ve eğlenceden bitap düşmüş olabilirsiniz.
www.myspace.com/thesubways
Kapı açılış: 22:00
Konser/Performans:23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!


15 OCAK CUMARTESİ LATINOS NIGHTOS
Güney Amerikadan bir gece:
Latinos Nightos 15 Ocak Cumartesi ROXY’de!
Tropiklerin en kışkırtıcı müzikleri bir gece boyunca ROXY’de bir araya gelse ne olur diye düşünürseniz, biz adını bulduk: Latinos Nightos! Hareketli ritimler, kıvrak danslar, özel kokteyller, Güney Amerika dekorları… Bir an için kış soğuklarını unutup, kumlar üzerinde, ateş başında kendinizi salsa yaparken bulmak istiyorsanız 15 Ocak Cumartesi gecesi ROXY sizin mekanınız olmalı. DJ Kaan eşliğinde geçmişten günümüze hit olmuş latin parçalarıyla saatler hızla geçecek.
Yeni sezonda Cumartesi geceleri konsept partileri yapacağını duyuran ROXY, Latinos Nightos’la sözünü tutuyor. Mekan dekorasyonu ve barmenlerin giysilerine kadar bir geceliğine başkalaşacak olan ROXY, Latinos Nightos gecesinde tropiklerin esintisini İstanbul’a getiriyor. Latin geceleri beni çok yoruyor diye düşünenler için mekan içerisinde dinlenmek üzere şezlong bulmak bile mümkün. Daha fazlasını hayal etmekte zorlanıyorsanız sizi 15 Ocak Cumartesi gecesi ROXY’ye bekliyoruz.
Kapı açılış: 22:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!


22 OCAK CUMARTESİ COYOTE NIGHTS VOLUME III
LET’S GET UGLY TONIGHT
Coyote Ugly geceleri yine ROXY’yle İstanbul’a taşınıyor!
Türkiye’nin en vahşi batısı İstanbul, kovboy kızların dansları ile ısınıyor! Tüm zamanların en eğlenceli partisi yine 22 Ocak Cumartesi gecesi ROXY’de.

George Benson’dan Madonna’ya, Spin Doctors’dan 4 Non Blondes’a kadar aklınıza gelebilecek tüm hitler Coyote Gecesi’nde çınlayacak. 70’lerden 2010’a kadar dans etmeden durmanızı engelleyen ritimlerin tümü DJ CAN ve DJ mileS performanslarıyla ROXY’de. Üstelik bu gece size, baştan çıkarıcı kovboy kızları da nefes kesici danslarıyla eşlik ediyor olacaklar.
Yerinizi şimdiden ayırtın.
Kapı açılış: 22:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!


28 OCAK CUMA SOAKED
Tasarım dolu maceracı bir hikaye:
Soaked 28 Ocak’ta ROXY’de!
Siz onları yabancı mı sanmıştınız? Hayır, Soaked İstanbul çıkışlı bir synth-pop grubu. Onları yalnızca müzik grubu olarak anmamız ise hiç mümkün değil.
Performans sırasındaki görsellerinden logolarına, kliplerinden müziklerine kadar her şeyi tek tek tasarlayan bir konsept grup olarak kendilerini tanımlıyorlar. Kadın-erkek, birey-toplum çatışmalarını sanatlarına da yansıtan grup, yetiştiği 80’li yılların izlerini 2000’lerin elektronik alt yapısıyla mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Efes Pilsen One Love Festival 2010’daki kışkırtıcı performanslarıyla dinleyicilerden tam puan alan grup, elektronik müziğin son dönemdeki en gözde temsilcilerinden olmayı başardı. Into the Light’ın yurt dışındaki başarısı Soaked virüsünün nasıl hızla yayıldığının da bir göstergesi!
6 kişi ve bir görsel yönetmen eşliğinde gerçekleştirdikleri canlı performanslarıyla bu kez 28 Ocak Cuma gecesi ROXY’de sahne alacaklar! Bu elektronik şöleni kaçırmayın.
http://www.myspace.com/soaked2009
Kapı açılış: 22:00
Konser/Performans:23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!


29 OCAK CUMARTESİ LATE NIGHT BURLESQUE PARTY
Striptizin en teatral hali!
Görkemli kostümleriyle seksi Burlesque kızları 29 Ocak Cumartesi ROXY’de!
İhtişamlı kostümler, abartılı makyajlar, yüksek topuklu ayakkabılar, lüks aksesuarlar ve tabii ki birbirinden seksi kızlar… Sanatla seksapelin en çok yakıştığı performans Burlesque Show 29 Ocak Cumartesi gecesi ROXY’de!
Kimi zaman abartılı grotesk bir anlatıma kimi zamansa kara mizaha sahip Burlesque Show’un kızları, 19. Yüzyılı yansıtan kostümleri, baştan çıkarıcı koreografileri ve özel danslarıyla muhteşem bir gece yaşatmak üzere geliyor. Bu sezon İstanbul’da cumartesi geceleri için ilginç alternatifler sunmaya devam eden ROXY, konsept partilerine bir yenisini daha ekleyerek bu kez harikulade Burlesque kızlarıyla karşımıza çıkıyor. Yüzyıllardır Avrupa ve Amerika’nın en elit eğlencelerinden bir olan Burlesque Show’da, kabare dünyasının en seksi kızları dişiliklerini müzikle birleştirerek izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkartıyor. Pahalı kostümler ve akıllara durgunluk veren bir koreografiyle performans gösterecek olan Burlesque kızları striptizin en teatral haliyle 29 Ocak Cumartesi gecesi ROXY’de! Yılın gösterisi ihmale gelmez…
Kapı açılış: 22:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!


www.roxy.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER