Pudra.com 15.08.2012

"Sensation" 13 Ekim'de İstanbul'da!

Sensation'ın 13 Ekim'deki İstanbul ayağına az kaldı. Aralarında Mr. White, Dennis Ferrer ve Sunnery James & Ryan Marciano gibi isimlerin bulunduğu 8 ünlü DJ, Sensation meraklılarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ataköy Atletizm Arena’da 13 Ekim’de gerçekleştirilecek Sensation İstanbul’da 7 saat boyunca performans sergileyecek dünyaca ünlü DJ’ler belli oldu.


13 Ekim gecesi açılışı dünyadaki tüm Sensation’ların değişmez DJ’i Mr. White gerçekleştirecek. Sıra dışı gösterilere ev sahipliği yapacak Sensation İstanbul’da yer alan diğer DJ’leri de yakından tanıyalım:

House müziğin efsane ismi, dünyada "afro-centric house müziği" sırtında taşıyan ve 2012 Sensation Amsterdam "Source of Light" prömiyerinde çalan Dennis Ferrer Sensation İstanbul’un önemli sürprizlerinden biri.


Geçtiğimiz yıl Coldplay’in "Paradise" parçasını remiksleyerek dans müziği severlerin olduğu kadar Coldplay fanlarının da gönüllerinde taht kuran Fedde Le Grand ve aynı yıl onun tarafından "2011’in En İyi Çıkış Yapan DJ"i seçilen, Türk asıllı Deniz Koyu birlikte sahne alacak.

2010 yılında Amsterdam Sensation’da ve bu sene de "Ultra Music Festival"da ana sahnede çalan Sunnery James & Ryan Marciano Sensation İstanbul’da dans müziği severlerle buluşacak.

21. yüzyılın başlarında Amsterdam gece hayatına yeni bir soluk getiren İspanyol asıllı Daniel Sanchez ve House ile Techno müziği harmanlamak konusunda gerçek bir usta olan Juan Sanchez birlikte sahne alacak.

Aynı gece Wicked Wonderland şovunun yenilenen versiyonunun prömiyerinin de İstanbul'da sergilenecek. Pudra.com olarak dans müziği meraklılarının heyecanla beklediği Sensation için biletlerinizi geç olmadan almanızı tavsiye ederiz.

Detalı bilgi ve biletler için:
Biletix.com
Sensation.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER