Pudra.com 11.09.2012

Stevie Wonder Türkiye'ye geliyor

Amerikalı şarkıcı Stevie Wonder, 14 Eylül Cuma günü, Garanti Caz Yeşili 15. yıl etkinlikleri kapsamında geleceği İstanbul'da Küçükçiftlik Park'ta konser verecek.

İstanbul'da ilk kez sahne alacak olan Stevie Wonder, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) “Garanti Caz Yeşili” 15. yıl etkinlikleri kapsamında İstanbul'a geliyor.

Stevie Wonder Türkiye'ye geliyor

Wonder, İstanbul konseri öncesi, dün İngiltere'nin Newport kentindeki Robin Hill Country Park'ta düzenlenen “Bestival” adlı etkinliğin “yıldız ismi” olarak sahneye çıktı. Bu yıl Avustralya, Endonezya, Portekiz ve ABD 'de toplam 5 konser veren Wonder, 6. konserini İstanbul'da verecek.

İstanbul'a 5 tonluk sahne ve prodüksiyon malzemesi ile gelecek Wonder ve ekibi, konser için midi özelliği de taşıyan özel kuyruklu piyanosu ve 3 clavinet getirecek. İngiltere'den özel olarak 3 ses masasının getirileceği konserde, 3 klavye seti ve 3 ayrı perküsyon seti bulunacak.

Sahne kurulumu için Wonder'ın prodüksiyon ekibine İstanbul'dan 30 görevli daha katılacak. Wonder'ın yanında getirdiklerine ek olarak, yaklaşık bir tır dolusu prodüksiyon malzemesi de İstanbul'dan tedarik edilecek.

İstanbul konserinde Stevie Wonder'a, 10 kişilik bir müzisyen ekibi ve aralarında Wonder'ın kızı Aisha Morris'in de bulunduğu 3 kişiden oluşan bir geri vokal grubu eşlik edecek. Wonder'a bazı şarkılarında eşlik etmek üzere ayrıca, 8 kişilik bir koro da sahnede olacak. Wonder ve ekibinin konser öncesinde çalışabilmesi için kulislere ek sistemler kurulacak.

Bu arada, Stevie Wonder konserinin 100-500 lira kategorilerindeki bilet satışları devam ediyor. (aa)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER