Pudra.com 06.05.2013

Ünlü isimler "Buğday İçin Söylüyorlar"

Nejat Yavaşoğulları, Yasemin Mori, Şehnaz Sam gibi ünlü isimlerin sahne alacağı "Buğday İçin Söylüyorlar" konseri, 30 Mayıs 2013 günü Ghetto İstanbul'da! Konserin tüm geliri Buğday Derneği'ne bırakılacak.

1990 yılında kurulan “Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği” bireylerde ve toplumda ekolojik yaşam bilinci ve duyarlılığını oluşturmayı amaçlıyor. Pudra.com editörlerinin de gönülden desteklediği Buğday Derneği'ne şimdi siz de yardım edebilirsiniz. 30 Mayıs 2013 Perşembe günü tüm bilet gelirleri Buğday Derneği yararına kullanılacak olan "Buğday İçin Söylüyorlar" konseri için Ghetto İstanbul'da yerinizi alın.

Ünlü isimler

Bu anlamlı gecede Bulutsuzluk Özlemi'nin efsane solisti Nejat Yavaşoğulları, farklı ses tonuyla hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Yasemin Mori, müzisyen Şehnaz Sam, büyüleyici sesiyle Sumru Ağıryürüyen ile sıra dışı piyanist Utku Yurttaş ve Tugay Başar önderliğinde Kendi Kendini Çal ekibi sahne alacak.

Gecenin biletlerini 30 TL'ye dukkan.bugday.org adresinden online olarak veya Buğday Derneği ofisinden, Şişli ve Kartal %100 Ekolojik Pazarlardan, Ghetto gişesinden veya etkinlik günü kapıdan satın alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için Tel: (0212) 252 52 55


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER