07.03.2011

Yağmur Ormanları'nın sesi bilgisayarınıza geldi!

Rainforest masajına özel olarak tasarlanmış web sitesi ile bilgisayar başından kalkmadan Yağmur Ormanları’nda yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

SANDA SPA, RAINFOREST masajının etkileyiciliğini ve doğanın rahatlatıcı hissini misafirlerine her an hatırlatmak, bu deneyimi iş ve ev ortamına da taşıyabilmek için özel bir web sitesi tasarladı. Holofonik seslerin ve Rainforest masaj müziklerinin yer aldığı bu özel web sitesi, kişilere her an ve her yerde yağmur ormanlarına kısa bir seyahat imkanı sunuyor… Holofonik ya da diğer bir deyişle 3 boyutlu ses olarak da adlandırılabilecek bu teknoloji, dinleyiciye gerçeğe çok yakın bir ses deneyimi sunuyor.

Yağmur Ormanları'nın sesi bilgisayarınıza geldi!

Paylaşılmaya değer bir deneyim
SANDA SPA’nın RAINFOREST masajı için özel hazırlanan web sitesinin ziyaretçileri bu deneyimlerini eğer isterse Facebook’ta paylaşabiliyor. Ayrıca Rainforest masajını mikro siteden satın alan ilk 200 ziyaretçi SANDA SPA’dan %20, diğer tüm ziyaretçilerse %15 indirim kazanıyor.

SANDA SPA’nın RAINFOREST masajına özel olarak tasarladığı web sitesinin (www.sandaspa.com/rainforest) temel özelliği, SANDA SPA’nın ruhuna uygun şekilde, “hiç yorucu olmayan” basit bir mekanizmaya sahip olması. Siteye girdiğinizde tek yapmanız gereken, kulaklığınızı takmak ve yağmur ormanı deneyimini yaşamak.

www.sandaspa.com/rainforest adresinde yer alan holofonik sesler, detaylı bir hazırlık ve yapım aşaması sonrasında hayata geçirildi. Proje için, bu konuda büyük deneyime sahip olan uzman bir ekip, ses kayıt tarihi boyunca yapılan tüm holofonik denemeleri detaylı olarak inceledi. Bu konuda yapılmış olan tüm teknikler ayrıntılı olarak araştırıldı. Bütün bu bilgilerin en iyi yönleri harmanlanarak birden çok teknik bir araya getirildi. Seçilen sesler binaural (çift kulaklı) tekniklerle, bir insan kafası, kulakları ve vücudu simule edilerek kaydedildi. Sitede yer alan tropik birçok ses ise yerinde kaydedilmiş ses bankalarından yararlanılarak hem stüdyoda binaural tekniklerle yeniden kaydedildi hem de üzerlerinde işleme yazılımları uygulanarak “SANDA SPA Holofonik Deneyimi”ne uygun hale getirildi.

Web sitesinde ayrıca, RAINFOREST masajı uygulanırken dinletilen, SANDA SPA tarafından özenle seçilmiş özel bir müzik de yer alıyor. Bu müzik, dinleyen kişiyi rahatlatmaya yönelik seslerden oluşuyor.

İş hayatının yoğun temposuna ve yaşamın rutin koşturmacasına mola vermek, doğanın huzurlu sesleriyle sakinleşip rahatlamak istiyorsanız, bu masaj için tasarlanmış holofonik sesleri işte ya da evde, bilgisayar başından www.sandaspa.com/rainforest adresine girerek dinleyebilirsiniz. Holofonik sesler o kadar gerçekçi ki, rengarenk tropik bir kuşun sesini, taze ve ferah rüzgarın uğultusunu, dev yaprakların birbirleriyle fısıldaşmasını en derinden hissedeceksiniz. Yağmur ormanlarında kısa bir seyahate çıkacaksınız… Bu yolculuktan sonra RAINFOREST masajını mutlaka denemek isteyeceksiniz…


www.sandaspa.com
www.facebook.com/sandaspa
SANDA SPA-Etiler: 0212 352 2500
SANDA SPA-İstinye: 0212 367 2060
SANDA SPA-Trio: 0216 472 0072


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER