24.07.2019

YouTube Music yayında!

YouTube'un müzik uygulaması "YouTube Music" özel bir lansmanla tanıtıldı. Lansmanla birlikte Youtube Premium'un da Türkiye'ye açıldığı duyuruldu.

İZLE: YOUTUBE İLE ETKİLİ PAZARLAMA👇 

YouTube’un müzik uygulaması “YouTube Music” özel bir lansmanla tanıtıldı. Lansmanla birlikte Youtube Premium'un da Türkiye'ye açıldığı duyuruldu. Youtube Music artık bize reklamsız, İnternetsiz ve kapalı ekranda video-müzik oynatma özelliklerini sunuyor. Detaylar haberimizde...

Doğuş Çabakçor’un son dönemin hit mekanlarından Klein.Garten'de gerçekleştirilen geceye özel hazırladığı remix’ler, Zeynep Bastık ve Jabbar’ın canlı performans sergilediği YouTube Music'in lansman gecesinde, gecenin bir de sürprizi vardı... Doğuş Çabakçor’un “Nikah Masası” remix’i sırasında şarkının sahibi Ümit Besen sahneye çıkarak davetlilere sürpriz yaptı.

Ümit Besen Youtube Music lansmanında sahnede

Müziğin ve müzisyenlerin yolculuğunu destekleyen “YouTube Music” lansmanına YouTuber’ların yanı sıra ünlü isimler, müzisyenler ve müzik endüstrisinin önde gelen isimleri de katıldı.
 
youtube music lansman gecesine katılanlar

Fotoğraf, soldan sağa: Burcu Esmersoy, Enis Arıkan, Aslı Kızmaz, Zeynep Bastık

Davete katılan isimler arasında Burcu Esmersoy, Enis Arıkan, Hande Doğandemir, Aslı Kızmaz, Kemal Hamamcıoğlu, Pelin Akat, Ceylan Pirinçcioğlu, Enes Batur, Ümit Karalar, Akasya Asiltürkmen, Batya Kebudi gibi isimlerin yanında Ufuk Beydemir, Özge Fışkın, Nil İpek, Melisa Karakurt, Emir Yargın, Erdem Yener gibi müzisyenler de vardı.

Youtube Music Premium bize neler sunuyor?

Youtube Music Premium üyeliği, reklamsız, İnternetsiz ve kapalı ekranda müzik dinlemenizi sağlıyor.
  • Videoların öncesinde reklam izlemiyorsunuz.
  • Tıpkı Spotify ve Netflix gibi şarkıları ve videoları İnternet bağlantısı olmadan dinlemek için mobil cihazınıza indirebiliyorsunuz. Böylece İnternet olmadan da onları dinleyebiliyorsunuz.
  • Ayrıca Youtube kullanıcılarının en büyük şikayeti olan cihaz tuş kilidine girdiğinde videonun-müziğin kapanması problemi de son buluyor. Artık kapalı ekranla müzik dinleyebiliyorsunuz. Diğer uygulamaları kullanırken müziğinizin çalmaya devam etmesi için arka planda oynatmayı kullanabiliyorsunuz.
  • Bizce çok önemli bir diğer özellik ise amacınız sadece müzik dinlemekse, Premium üyeliği sayesinde video yüklenmeden sadece müzik dinlemek için yalnızca ses modunu açabiliyorsunuz. Bu, özellikle wi-fi olmadığı ortamlarda, 4.5G bağlantısı sırasında İnternet kotanız konusunda tasarruf etmenizi sağlıyor. Megabite'larınız boşa gitmiyor. 

Youtube Music, Premium vb. özelliklerle ilgili bilmeniz gereken önemli bir nokta ise coğrafi kısıtlamaların burada geçerli olacağı. Yani Türkiye'de telif ile ilgili kısıtlaması olan bir içerik, Youtube Music'te premium üye olsanız dahi yine de izlenemiyor. Bu anlamda sürprizle karşılaşmamanız için şimdiden belirtmek istedik. 

Youtube Music'e nasıl üye olurum?

www.youtube.com/musicpremium adresi üzerinden ilk 3 ay ücretsiz deneme üyeliği sağlayabiliyorsunuz. Hizmet, ilk 3 ay ücretsiz deneme süresi veriyor. İlk 3 ayın sonunda ayda 13.99TL oluyor. Bu, kredi kartınızdan otomatik olarak çekiliyor ancak istediğiniz zaman üyelikten çıkabiliyorsunuz.

Aile üyeliğinde 5'e kadar aile üyesini Google aile grubunuza katılmaya davet edebiliyor ve Music Premium ile YouTube Premium aboneliğinizi paylaşabiliyorsunuz. Bu özelliği kullanabilmek için davetli olan tüm aile üyelerinin en az 13 yaşında, bir Google Hesabına sahip ve aile yöneticisiyle aynı evde yaşıyor olması gerekiyor. 

Öğrenci aboneliğinde ise öğrenci olarak Music Premium veya YouTube Premium üyeliğine kaydolup aynı avantajları indirimli bir ücretle edinebiliyorsunuz. 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2