› 
 › 
Pudra.com 12.12.2013

Bilgi'de "Kadın Hareketleri" dersleri başlıyor

Bilgi Üniversitesi’nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim, 14 Aralık'ta “Dünyada ve Türkiye’de Kadın Hareketleri” adını taşıyan özel bir eğitim programı başlatıyor.

Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim, kadın hareketini odak noktasına alan çok farklı bir eğitim programını hayata geçiriyor. “Dünyada ve Türkiye’de Kadın Hareketleri” adını taşıyan yedi haftalık eğitim programı, 14 Aralık 2013’te başlayacak ve 25 Ocak 2014’te sona erecek. Programda kadın hareketinin dünyada ve Türkiye’de yaşadığı dönüm noktaları hem tarihsel hem de kavramsal açıdan ele alınacak.

Bilgi'de

Program İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Dolapdere Kampüsü'nde cumartesi günleri saat 10.00-13.00 arasında gerçekleştirilecek.

Hülya Uğur Tanrıöver, Yaprak Zihnioğlu, Pınar Uyan, Pınar İlkkaracan, Fatmagül Berktay, Sevinç Eryılmaz, Asena Günal gibi kadın hareketi ve feminizm kavramları konusunda saha deneyimleri olan, konusunda uzman isimlerin eğitim vereceği programda; kadın hareketinin mücadele tarihi hakkında farkındalık kazandırılırken, eşitlik, beden politikaları, din alt başlıkları ile konunun farklı yönleri günlük hayatla da ilişkilendirilerek tartışılacak.

Eğitim programının bedeli 450 TL olarak belirlenirken Bilgi Üniversitesi, öğrenci, mezun ve çalışanları indirimle 270 TL ödeyerek bu programa katılabilecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER