› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.05.2011

Deniz Kaprol Moda Workshop'u Pudra'ya özel indirimli!

Deniz Kaprol, dünyada trendlerin nasıl doğduğunu, moda akımı yaratmanın incelikleri ve tekniklerine kadar pek çok detayı sizlerle paylaşacak.

İstanbul Fashion Week kapsamında Türkiye’nin ilk takı tasarımı defilesini gerçekleştiren dkaprol, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Dünya’nın en önemli okullarından birisi olan Fashion Institute Of Technology New York ta verilen “Inside The Fashion Business” dersi artık “workshop” olarak, İstanbul’da sizlerle buluşuyor.

Deniz Kaprol Moda Workshop'u Pudra'ya özel indirimli!

Ben de geçtiğimiz cumartesi bu özel workshop'taydım. Moda ile ilgili hem çok bilgilendim hem de çok eğlendim! Şimdi siz de bu özel seminerden yararlanabilirsiniz. Nasıl mı? Mayıs ayı boyunca her cumartesi devam edecek workshop'a, 2 Pudra.com okuyucusu %20 indirimli olarak katılabilecek. Katılım ücreti 200 TL ama sadece 2 kişi %20 indirim hakkı kazanacak. Bunun için tek yapmanız gereken bilgi@pudra.com adresine mail atmak! Mail atan ilk 2 kişiye indirimi hemen veriyoruz ve ay boyunca istediği bir cumartesi workshop'a katılabiliyor.

Mayıs ayı boyunca her Cumartesi gerçekleştirilecek olan workshop ile modaya bakış açınız değişecek.
Tarih: 7, 14, 21, 28 Mayıs
Adres: Osman F. Seden Caddesi Kılıç Han No:6 Daire3 Teşvikiye

www.dkaprol.com

Deniz Kaprol hakkında
Deniz Kaprol, İstanbul Kültür Koleji ve Ankara Bilkent Üniversitelerinden sonra eğitimini New York’ta Fashion Institute of Technology de Kadın Giyim üzerine tamamladı. New Yorkta okurken Jewellery Design üzerine dersler de alan tasarımcı, ABD’nin önde gelen firmalarında çalışarak tasarım dünyasına ilk adımını attı.

Türkiye’ye kesin dönüş yaptıktan sonra ülkenin önde gelen tekstil ve hazır giyim firmalarında tasarımcı - marka yöneticisi olarak görev aldı. Yurt içi ve yurt dışında pek çok moda seminerlerine, eğitim programlarına konuşmacı ve eğitmen olarak katıldı. Deniz Kaprol yıllardır yerli ve yabancı şirketlere trend analisti olarak danışmanlık vermektedir.

Tasarımcı, pek çok dergi ve internet sitesinde moda editörlüğünün yanı sıra takı ve aksesuar trendleri üzerine de uzun yıllar yazılar yazdı. Moda Tasarımcıları Derneği’nde kurulduğu yıldan itibaren Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Hazır Giyim ve Moda Federasyonunda Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı görevini başarıyla yürütmektedir. Ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi / Fashion Institute of Technology Moda Tasarım Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olarak da görev almaktadır.

“dkaprol” Türkiye’de takı ve aksesuar konusunda ilk tasarımcı markası
Tüm bu görevlerinin yanı sıra tasarımcı 2004 yılında “dkaprol” isimli kendi markasını kurmuştur. “dkaprol” Türkiye’de takı ve aksesuar konusunda ilk tasarımcı markası olma özelliği de taşımaktadır. Marka Türkiye de bir ilki başararak, İstanbul Fashion Week 2011 kapsamında Türkiye’nin İlk Takı Tasarımı Defilesini gerçekleştirmiştir. Merkezi Nişantaşı’nda bulunan markanın Ankara ve İzmir gibi birçok yerde satış noktası bulunmaktadır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER